Boerderijcamping faciliteiten

CAMPING DE GIJZEL

De camping heeft een goed onderhouden gedraineerd grasveld (gras wordt tijdens maaien opgevangen), met zonnige ruime staanplaatsen van: elektriciteit (euroaansluiting 6 amp, water op de plaats, afvoer op het riool, aansluiting op CAI-TV (ook digitale ontvangst) en per staanplaats is er GRATIS draadloos internet (WIFI). Wij bieden u zeer goede WIFI aan, zodat u zelfs o.a.  t.v. kunt kijken via internet. Dit alles is in de dagprijs inbegrepen.

Op de meeste plaatsen ligt er een lekkere dikke kunstgrasmat waar u de voortent op kunt plaatsen. Voordelen hiervan zijn: nooit kale plaatsen, met koude dagen een warme zachte vloer, u heeft zelf geen mat nodig (met uitzondering van uw hond die mee komt kamperen, i.v.m. hygiëne vragen wij u wel een eigen mat over het kunstgras te leggen) en de tent blijft schoon. Zorg er wel voor dat u spijker haringen bij u heeft omdat er geen andere haringen in de mat kunnen.

Minicamping De Gijzel***
HET ZAALTJE

Er is een recreatiezaal op Camping De Gijzel. Hier willen wij niet de uitstraling van een grote camping nabootsen. Deze ruimte is op aanvraag open om te darten, biljarten, tv te kijken, spelletjes doen enz. en tijdens speciale activiteiten die wij organiseren. Denk hierbij aan een ontbijtbuffet, koffie time of wat dan ook. Tijdens belangrijke voetbal wedstrijden en dergelijke zetten wij een groot beeldscherm. Ook houden we hier diverse workshops zoals bijvoorbeeld een zeepketting maken!
GEWELDIG UITZICHT

U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen, genieten van het uitzicht over weilanden en de prachtige bosrijke omgeving. Tijdens het verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets-, wandel-, en skeelerroutes die bijna allemaal vanuit de camping starten.
OPTMIMAAL WIFI

Op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding. U kunt zelfs via wifi t.v. kijken, en dit is geheel gratis.
PARKEREN AUTO EN FIETS

De camping beschikt over een verharde parkeerplaats. De auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld maar op een speciaal aangelegde parkeerplaats. Het staanplaatsnummer van de caravan of tent, correspondeert met het parkeerplaats nummer. Voor de zware boodschappen, is er een bolderkar aanwezig, om de boodschappen naar de caravan te vervoeren. Voor de fietsen hebben wij een overdekte stalling met aansluitpunten voor uw elektrische fiets. Ook verhuren wij fietsen.
DIVERSE FACILITEITEN

Het veld is opgedeeld in gezinnen en ouderen zonder kinderen. Het voorste veld heeft 3 Jeu de Boules banen waar de ouderen zonder kinderen omheen staan. Gezinnen met kinderen staan zoveel mogelijk bij de speelweide met onder andere een schommel/vogelnest schommel, zandbak en trampoline. Ook is er een voetbal – korfbal weide. De dierenweide ligt naast het gezinnen gedeelte. Zo kunt u heerlijk rustig vanuit de caravan de kinderen in het oog houden.
BEESTENBOEL

Er is een dierenweide, gelegen nabij het kampeergedeelte waar de gezinnen staan. In de dierenweide lopen 3 hangbuikzwijntjes (Vlekje, Zwartje en Bruintje), kippen en een mini paardje. De kinderen mogen te allen tijde onder begeleiding van een ouder de weide in om lekker met de dieren te knuffelen, te voeren en te poetsen. Er is ook een weide waar de 2 ezeltjes Fleur en Kiki lopen, de kinderen mogen te allen tijde onder begeleiding van een ouder de ezels borstelen of op ze rijden. De ezels mogen NIET door de kinderen gevoerd worden. Alleen op tijden als ze door Piet of Anja gevoerd worden, mogen de kinderen meehelpen. Het is ook mogelijk om met de ezels op pad te gaan en onderweg lekker te picknicken.
SANITAIRE

We hebben een mooi en zeer goed onderhouden sanitair gebouw die met koudere dagen verwarmd is. Voor kleine kinderen is er een baby badje en aankleed tafel aanwezig. Tevens is er een aangepast toilet, douche met stoel en wastafel voor mindervalide mensen.
Er is toegang tot een wasmachine, wasdroger, droogrek, droogmolen, strijkgelegenheid, diepvriezer en koelkast (wasmachine en wasdroger tegen vergoeding). We hebben een overkapte afwasplaats voorzien van koud en warm water. Er is ook een stortbak voor chemische toiletten.
INFORMATIE RUIMTE

Tijdens het verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets-, wandel-, en skeelerroutes die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving. Bij vertrek van het vakantie verblijf, nemen wij deze map weer graag terug in ontvangst. In de informatie ruimte zijn tal van folders van de omgeving en er staat een koelkast/diepvriezer die u gratis mag gebruiken. Ook bevindt zich hier een E.H.B.O-koffer en een A.E.D-apparaat.
OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.CAMPING DE GIJZEL