Boerencamping staanplaatsen

Boerderijcamping De Gijzel ligt in een rustige, bosrijke en landelijke omgeving. U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen, genieten het uitzicht over weilanden en de prachtige bosrijke omgeving.

De camping heeft een goed onderhouden, gedraineerd grasveld met zonnige, ruime staanplaatsen voorzien van: elektriciteit (euroaansluiting 6 amp, water op de plaats, afvoer op het riool, aansluiting op CAI- TV (ook digitale ontvangst) en per staanplaats is er GRATIS draadloos internet (WIFI). Dit alles is in de dagprijs inbegrepen.

Op de meeste plaatsen ligt er een lekkere dikke kunstgrasmat waar u de voortent op kunt plaatsen. Voordelen hiervan zijn: nooit kale plaatsen, met koude dagen een warme zachte vloer, u heeft zelf geen mat nodig en de tent blijft schoon. Zorg er wel voor dat u spijker haringen bij u heeft omdat er geen andere haringen in de mat kunnen. Met honden wel graag een matje over de grasmat leggen i.v.m. hygiëne.


Over de staanplaatsen

Gezinnen met kinderen staan zoveel mogelijk bij de speelweide met onder andere een schommel / vogelnest schommel, zandbak, trampoline en oud Hollandse-speelwagen staan. Ook is er een voetbal – korfbal weide. Zo kunt u heerlijk rustig vanuit de caravan de kinderen in het oog houden. Er is ook een Jeu de Boules baan.


Beestenboel

Er is een dierenweide, gelegen nabij het kampeergedeelte waar de gezinnen staan. In de dierenweide lopen 3 hangbuikzwijntjes (Vlekje, Zwartje en Bruintje), kippen en konijnen. De kinderen mogen ten alle tijden de weide in om met lekker met de dieren te knuffelen, te voeren en te poetsen. Er is ook een weide waar de 2 ezeltjes Fleur en Kiki lopen, de kinderen mogen ten alle tijden onder begeleiding van een ouder de ezels borstelen of op ze rijden. De ezels mogen NIET door de kinderen gevoerd worden. Alleen op tijden als ze door Piet of Anja gevoerd worden, mogen de kinderen meehelpen. Het is ook mogelijk om met de ezels op pad te gaan en onderweg lekker te picknicken.


Sanitair

We hebben een mooi en zeer goed onderhouden sanitair gebouw die met koudere dagen verwarmd is. Voor kleine kinderen is er een baby badje en aankleed tafel aanwezig. Tevens is er een aangepast toilet, douche met stoel en wastafel voor mindervalide mensen.
Er is toegang tot een wasmachine, wasdroger, droogrek, droogmolen, strijkgelegenheid, diepvriezer en koelkast. (Wasmachine en wasdroger tegen vergoeding.) We hebben een overkapte afwasplaats voorzien van koud en warm water. Er is ook een stortbak voor chemische toiletten.


Fietsen, wandelen en folders

Tijdens het verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets-, wandel-, en skeelerroutes die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving. Bij vertrek van het vakantie verblijf, nemen wij deze map weer graag terug in ontvangst. Hier is een gezellige inforuimte met gratis folders. Hier kunt u ook de krant lezen, die wij gratis aanbieden. En er kan gratis gebruik gemaakt worden van onze computer.


Het Zaaltje

Er is een recreatiezaal op Camping De Gijzel. Hier willen wij niet de uitstraling van een grote camping nabootsen. Deze ruimte is op aanvraag open en tijdens speciale activiteiten. Ook houden we hier diverse workshops zoals bijvoorbeeld een zeepketting maken!


Parkeren

De camping beschikt over een verharde parkeerplaats. De auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld maar op een speciaal aangelegde parkeerplaats. Het staanplaatsnummer van de caravan of tent, correspondeert met het parkeerplaats nummer. Voor de zware boodschappen, is er een bolderkar aanwezig, om de boodschappen naar de caravan te vervoeren.


Fietsen

Voor fietsen hebben wij een ruimte in onze schuur vrij gemaakt, zodat fietsen daar droog neergezet kunnen worden, er is elektriciteit aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. Wij doen trouwens ook aan fietsverhuur, en op afspraak is er de mogelijkheid om de hond voor een dagje opvang te bieden.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.