Noord Brabant - Camping de Gijzel

Proactively fabricate one-to-one materials via effective e-business. Completely synergize scalable e-commerce rather than high standards.
DE GIJZEL

CAMPING NOORD BRABANT


Ben je op zoek naar een gezellige camping op een landelijke locatie? Daarvoor hoef je niet helemaal naar Zuid-Frankrijk of Spanje te rijden. Je vindt het gewoon in ons eigen land. Wat dacht je van een camping in Bourgondisch Noord Brabant?

Mini Camping de Gijzel ligt in Helvoirt, vlakbij Tilburg en Den Bosch en aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Het is een prachtig bosrijke en landelijke omgeving waar je even heerlijk kunt ontsnappen van het drukke dagelijkse leven. Even helemaal tot rust komen is hier geen enkel probleem.


Gezellige beestenboel

Sowieso is het bij ons een gezellige beestenboel. In onze dierenweide lopen drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje Bono. Kinderen mogen altijd met de dieren knuffelen, voeren en borstelen. In een andere weide staan twee ezeltjes, Fleur en Kiki. Onder begeleiding van een ouder mogen de ezeltjes ook geknuffeld en geborsteld worden. Je mag er zelfs op rijden! Voeren mag alleen als Piet of Anja erbij is, de eigenaren van Mini Camping de Gijzel in Noord Brabant.Voor gezinnen, echtparen én dieren

Op onze camping in Noord Brabant hebben we aan iedereen gedacht. We hebben een leuke speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten in de zandbak, springen op de trampoline, of heerlijk schommelen. Ook de oud Hollandse speelwagen staat al klaar voor de kinderen. In het hoogseizoen worden gezinnen zoveel mogelijk om de speelweide heen geplaatst, zodat ouders altijd een oogje in het zeil kunnen houden. Voor echtparen bieden we indien gewenst een rustigere omgeving zonder spelende kinderen direct voor de caravan of tent.

Maar ook dieren zijn bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt, Noord Brabant, van harte welkom. Honden mogen gewoon mee op de camping, en ga je een dagje weg waar de hond niet mee naartoe kan? Dan passen wij graag op, zodat je er ongestoord op uit kunt gaan.


Altijd genoeg te doen

Mini Camping de Gijzel is de ideale plaats om helemaal tot rust te komen én er is altijd wat te doen in de nabije omgeving.

Natuurparken, gezellige Brabantse steden, attractieparken. Geniet van gastvrijheid in een landelijke omgeving op een camping in Noord Brabant. Reserveer vandaag nog jouw staanplaats!


ONTDEK

de eindeloze activiteiten en andere faciliteiten

GENIET

van onze omgeving

ONTSPAN

rustgevendHIKING COACH

ADAM WILLIS

Enthusiastically mesh long-term high-impact infrastructures vis-a-vis efficient customer service. Professionally fashion wireless leadership rather than prospective experiences. Energistically myocardinate clicks-and-mortar testing.