Camping Noord Brabant

Ben je op zoek naar een gezellige camping op een landelijke locatie? Daarvoor hoef je niet helemaal naar Zuid-Frankrijk of Spanje te rijden. Je vindt het gewoon in ons eigen land. Wat dacht je van een camping in Bourgondisch Noord Brabant?

Mini Camping de Gijzel ligt in Helvoirt, vlakbij Tilburg en Den Bosch en aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Het is een prachtig bosrijke en landelijke omgeving waar je even heerlijk kunt ontsnappen van het drukke dagelijkse leven. Even helemaal tot rust komen is hier geen enkel probleem.


Voor gezinnen, echtparen én dieren

Op onze camping in Noord Brabant hebben we aan iedereen gedacht. We hebben een leuke speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten in de zandbak, springen op de trampoline, of heerlijk schommelen. Ook de oud Hollandse speelwagen staat al klaar voor de kinderen. In het hoogseizoen worden gezinnen zoveel mogelijk om de speelweide heen geplaatst, zodat ouders altijd een oogje in het zeil kunnen houden. Voor echtparen bieden we indien gewenst een rustigere omgeving zonder spelende kinderen direct voor de caravan of tent.

Maar ook dieren zijn bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt, Noord Brabant, van harte welkom. Honden mogen gewoon mee op de camping, en ga je een dagje weg waar de hond niet mee naartoe kan? Dan passen wij graag op, zodat je er ongestoord op uit kunt gaan.


Gezellige beestenboel

In onze dierenweide lopen drie hangbuikzwijntjes en kippen. Kinderen mogen altijd de dieren voeren en met de dieren knuffelen,


Altijd genoeg te doen

Mini Camping de Gijzel is de ideale plaats om helemaal tot rust te komen én er is altijd wat te doen in de nabije omgeving.

Natuurparken, gezellige Brabantse steden, attractieparken. Geniet van gastvrijheid in een landelijke omgeving op een camping in Noord Brabant. Reserveer vandaag nog jouw staanplaats!CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.