Camping voor groepen

Bent u op zoek naar een geschikte camping voor een leuk familieweekend of vriendenuitje? Camping de Gijzel is geschikt voor groepen. Geniet samen van de prachtige bosrijke omgeving en trek de natuur in. U hoeft zich geen moment te vervelen. Onze camping ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en op kleine fietsafstand van de Oisterwijkse bossen en vennen. Ook voor kinderen is onze camping een ideale uitvalbasis. In de nabije omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Maak kennis met de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans.


Genieten

Camping de Gijzel is ideaal voor groepen. Terwijl de kinderen genieten in de speeltuin of met de dieren knuffelen in de dierenweide, heeft u tijd om gezellig bij te kletsen. De speelweide is voorzien van een trampoline, zandbak en diverse speeltoestellen. Bovendien hebben wij een recreatiezaal die op aanvraag open is en tijdens speciale activiteiten. Er is ook een voetbal- en korfbalveld waar de kinderen zich kunnen uitleven. En een dierenweide waar de kinderen kunnen knuffelen met hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen. Maar favoriet zijn toch wel de twee ezeltjes. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunt u tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap.


Fietsweekend

Onze camping is ook geschikt voor groepen zonder kinderen. Wilt u gezamenlijk de natuur ontdekken op de fiets? Dan ligt camping de Gijzel centraal gelegen tussen de landerijen en gezellige Brabantse dorpjes. Voor fietsen hebben wij een ruimte in onze schuur vrij gemaakt, zodat fietsen daar droog neergezet kunnen worden, er is elektriciteit aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. Wij doen trouwens ook aan fietsverhuur. Tijdens het verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets-, wandel-, en skeelerroutes die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving.


Comfortabel

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping geschikt voor een groep? Dan is camping de Gijzel ideaal voor u. Wij bieden veel comfort. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon. We hebben ook een gezellige gemeenschappelijke ruimte.


Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke camping geschikt voor groepen? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.