Camping voor volwassenen

Camping de Gijzel is een geschikte camping voor volwassenen en senioren. We zijn een gezellige camping, gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving. Er is veel te doen in de omgeving, of u nu van natuur of cultuur houdt. Op onze camping voor volwassenen hoeft u zich geen moment te vervelen. Kom tot rust op onze comfortabele staanplaatsen of ga op ontdekking uit in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. De camping ligt centraal en ook de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina en het Groene Woud zijn makkelijk te bereiken op de fiets. Ook een aanrader zijn de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen op camping de Gijzel!


Brabantse gezelligheid

Campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans laten u graag kennismaken met de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid op hun camping. Voor volwassenen en senioren is er genoeg te doen.  Of u nu komt voor uw rust en graag de omgeving wilt ontdekken of op vakantie veel wilt fietsen. Piet en Anja kennen de omgeving als geen ander en geven u graag tips over mooie routes en prachtige plekjes. U krijgt bij aankomst ook een map in bruikleen. Hier zitten mooie fiets- en wandelroutes in. Op de camping kunt u uw fiets stallen in onze schuur. Hier staat hij altijd droog en veilig. Uiteraard vindt u ook op onze camping oplaadpunten voor elektrische fietsen.


Comfortabel

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping voor volwassenen? Dan is camping de Gijzel ideaal voor u. De staanplaatsen zijn stuk voor stuk zeer ruim en netjes onderhouden. Onze camping is gedraineerd en de staanplaatsen zijn voorzien van een dikke kunstgrasmat. Heerlijk comfortabel, zeker ook als het wat kouder wordt. Want u kunt bij ons ook komen winterkamperen, ook hartstikke leuk om te doen. Elke staanplaats is voorzien van een aansluiting 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is netjes en schoon en ook geschikt voor rolstoelgebruikers en baby’s.


Prachtige omgeving

Onze camping is onder volwassenen vooral geliefd vanwege de prachtige ligging.  Ontdek de natuur per fiets en maak kennis met de Brabantse gezelligheid in een van de mooie dorpen met gezellige eetcafés. De Loonse en Drunense Duinen liggen om de hoek en zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. De prachtige zandduinen spreken tot ieders verbeelding. U kunt hier heerlijk struinen, wandelen, fietsen of paardrijden. Maar ook de Oisterwijkse Vennen zijn het bezoeken waard. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping voor volwassenen? Neem dan gerust contact op met Piet of Anja.


Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke camping in Midden Brabant? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.