Groepskamperen

Niks is gezelliger dan groepskamperen met familie of vrienden. Samen helemaal tot rust komen en gezellig bijkletsen in een rustige en mooie omgeving. Camping de Gijzel in Helvoirt is uitermate geschikt voor groepskamperen. U hoeft zich bij ons namelijk geen moment te vervelen. Daarnaast is onze camping van alle gemakken voorzien en centraal gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar u onder andere heerlijk kunt fietsen. Onze camping ligt vlakbij de Loonse en Drunense Duinen en op kleine afstand van de Oisterwijkse bossen en vennen. Ook voor kinderen valt er genoeg te beleven. In de nabije omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Ga groepskamperen en maak kennis met de Brabantse gastvrijheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans.


Waardevol

Tijd vrijmaken voor degene die u dierbaar zijn, is heel waardevol. Tijdens een familie- of vriendenweekend kunt u de dagelijkse beslommeringen achter u laten en weer eens echt met elkaar praten. Terwijl de kinderen genieten in de speeltuin of met de dieren knuffelen in de dierenweide, heeft u tijd voor elkaar. De speelweide op onze boerderijcamping is voorzien van een trampoline, zandbak en diverse speeltoestellen. Er is ook een recreatiezaal en een voetbal- en korfbalveld aanwezig. Evenals een dierenweide waar de kinderen kunnen knuffelen met hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen. Maar favoriet zijn toch wel de twee ezeltjes waar onder begeleiding op gereden mag worden.


Fietsweekend

Bent u ook graag actief bezig? Dan is camping de Gijzel ideaal. De centrale ligging nodigt uit tot mooie fiets- en wandeltochten. Voor fietsen hebben wij een ruimte in onze schuur vrij gemaakt en er is elektriciteit aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. U kunt op onze camping ook een fiets huren. Piet en Anja hebben volop tips voor mooie bezienswaardigheden. U krijgt tijdens het verblijf dan ook een map met daarin mooie fiets-, wandel-, en skeelerroutes die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over attracties in de omgeving.


Comfortabel

Bent u op zoek naar een comfortabele camping geschikt voor groepskamperen? Kies dan voor camping De Gijzel. Wij bieden veel comfort. Ons terrein is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon en geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers. We hebben ook een gezellige gemeenschappelijke ruimte


Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke seniorencamping? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.