Kindvriendelijke camping Brabant

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping in Brabant? Dan ben je bij Mini Camping de Gijzel in het altijd gezellige Helvoirt aan het juiste adres. In de bosrijke en landelijke omgeving én op de camping zelf, kunnen kinderen naar hartenlust ravotten en spelen totdat ze ’s avonds uitgeput in slaap vallen.

Bij Mini Camping de Gijzel hebben we een speelweide aangelegd waar kinderen kunnen schommelen, zandkastelen bouwen in de zandbak of springen op de trampoline. Ook is er een heuse oud Hollandse speelwagen waar kinderen heerlijk in kunnen spelen. De oudere kinderen leven zich helemaal uit op het voetbal- of korfbalveld.


Knuffelen met dieren

Wat is er nou leuker voor de kinderen dan knuffelen met een hangbuikzwijntje, kip, konijn of ezel of mini paardje? In onze dierenweide staan drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een lief mini paardje Bono genaamd die het heerlijk vinden als kinderen ze komen knuffelen, voeren of borstelen. Ook onze twee ezeltjes vinden het leuk om geknuffeld en geborsteld te worden, maar dan wel als er een ouder bij is. Ze gaan zelfs graag mee wandelen en dan mogen de kinderen een stukje op ze rijden. Maak er een gezellige tocht van en neem een heerlijke Picknick mee. Hoe leuk is dat!

Op onze kindvriendelijke camping in hartje Brabant zijn ook honden van harte welkom. Honden mogen gewoon mee de camping op. Ga je een dagje weg en is het eigenlijk niet zo handig als je trouwe viervoeter mee gaat? Wij passen graag op, zodat je ongestoord kunt genieten.


Altijd wat te doen

Er is niet alleen altijd wat te doen op onze kindvriendelijke camping in Bourgondisch Brabant, ook in de nabije omgeving is er genoeg te doen om je iedere dag te vermaken. Er zijn verschillende natuurparken voor mooie wandelingen, speeltuinen en attractieparken. Laat je bijvoorbeeld betoveren in de Efteling of ga op avontuur in Safari- en Speelland De Beekse Bergen.

Mini Camping de Gijzel in Helvoirt is dus dé plek wanneer je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Brabant. Met goede faciliteiten, schoon sanitair en een gezellige recreatiezaal. Gastvrijheid in een landelijke omgeving. Reserveer nu je staanplaats!CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.