Kleine camping Brabant

Ben je op zoek naar een kleine camping in Bourgondisch Brabant? Dan ben je bij Mini Camping de Gijzel in het altijd gezellige Helvoirt aan het juiste adres! Bij ons vind je nog authentieke gastvrijheid in een bosrijke en landelijke omgeving. Niet uren in de rij staan voor het sanitair of de scheerlijnen van je tent op de plek van je buurman zetten. Gewoon genieten van rust en natuur in eigen land.

Op onze kleine camping in hartje Brabant is er voor iedereen wel wat te doen. Maak mooie wandelingen door de verschillende natuurparken. Ga shoppen in steden als Tilburg, Den Bosch of Heusden. Of ga naar een speeltuin of attractiepark. Laat je bijvoorbeeld betoveren door de magie van de Efteling of ga op avontuur in Safari- en Speelland De Beekse Bergen.


Voor gezinnen en echtparen

Wij hebben aan iedereen gedacht op Mini Camping de Gijzel. Echtparen en stelletjes die even helemaal tot rust willen komen, kijken uit over de weilanden van Midden-Brabant, wat verder weg van de speelweide. Rondom de speelweide zijn er staanplaatsen genoeg voor gezinnen met kinderen. Zo kunnen kinderen naar hartenlust ravotten en spelen in o.a. de oud Hollandse speelwagen, terwijl de ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Gewoon vanuit je eigen caravan of tent, hoe makkelijk is dat?

We hebben zelfs aan jouw dieren gedacht. Op onze kleine camping in Brabant zijn honden van harte welkom. Honden mogen gewoon het kampeerterrein op.


Gezellige beestenboel

Er is niet alleen altijd wat te doen op onze kindvriendelijke camping in Bourgondisch Brabant, ook in de nabije omgeving is er genoeg te doen om je iedere dag te vermaken. Er zijn verschillende natuurparken voor mooie wandelingen, speeltuinen en attractieparken. Laat je bijvoorbeeld betoveren in de Efteling of ga op avontuur in Safari- en Speelland De Beekse Bergen.

Mini Camping de Gijzel in Helvoirt is dus dé plek wanneer je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Brabant. Met goede faciliteiten, schoon sanitair en een gezellige recreatiezaal. Gastvrijheid in een landelijke omgeving. Reserveer nu je staanplaats!CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.