Mini camping Brabant

Gastvrijheid op een landelijke locatie. Waar je niet wordt overdonderd door honderden gasten en niet uren in de rij hoeft te staan bij het sanitair. Daarvoor hoef je niet helemaal naar Zuid-Frankrijk of Spanje te rijden. Je vindt het gewoon in ons eigen Nederland. Op Mini Camping de Gijzel in Brabant om precies te zijn.
Mini Camping de Gijzel ligt in een prachtig bosrijke en landelijke omgeving. Hier vind je mooie natuurgebieden waar je heerlijk tot rust kunt komen, gezellige steden als Tilburg en Den Bosch voor bourgondisch genieten en leuke attractieparken. Laat je bijvoorbeeld betoveren in de Efteling of ga op avontuur in Safari- en speelland De Beekse Bergen.


Aan iedereen is gedacht

Voor echtparen bieden we rust om even te ontsnappen van het drukke dagelijks leven. Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten en spelen in de speelweide of knuffelen met de dieren in de dierweide. Hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje Bono lopen daar vrij rond. Er zijn zelfs twee ezeltjes waar je onder begeleiding zelfs op mag rijden. In het hoogseizoen worden gezinnen zoveel mogelijk op de staanplaatsen om de speelweide heen geplaatst, zodat ouders hun kinderen gewoon vanuit de caravan of tent altijd in de gaten kunnen houden.

Op onze mini camping in het gezellige Brabant hebben we zelfs aan jouw dieren gedacht. Honden mogen gewoon mee de camping op. Ga je een dagje weg waar je hond eigenlijk niet mee naartoe kan? Geen probleem, wij passen graag op zodat je er met een gerust hart op uit kunt gaan.


Voldoende faciliteiten voor een luxe verblijf

De faciliteiten op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt, Brabant, voldoen aan de hoogste eisen van onze kampeerders. Schoon sanitair, wasmachine, droger, strijkgelegenheid, overkapte afwasplaats met warm en koud water. Ruime staanplaatsen met gratis super snel wifi en stroom. Verharde parkeerplaats, schuur voor het stallen van fietsen en een gezellige recreatiezaal waar o.a. voetbal op een groot scherm gekeken kan worden.

Wil je ook verblijven op een mini camping in Brabant? Reserveer dan nu je staanplaats op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.CAMPING DE GIJZEL