Mooiste camping voor 55 plussers

Camping de Gijzel in Helvoirt is de mooiste camping voor 55 plussers in de regio. De camping wordt omgeven door natuurschoon. Zo bent u in een mum van tijd in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen of bij de Oisterwijkse vennen en bossen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook cultuurliefhebbers hebben genoeg te doen in de regio met mooie steden als Heusden en ‘s‑Hertogenbosch in de buurt. Het campingterrein is van alle gemakken voorzien. Bent u op zoek naar rust, ruimte en gezelligheid. Kom dan naar de mooiste camping voor 55 plussers in Brabant en maak kennis met de Brabantse gastvrijheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans.


Fietsen en wandelen

Camping de Gijzel is het ideale startpunt van veel mooie fiets- en wandeltochten. Mede daarom zijn wij de mooiste camping voor 55 plussers. Onze camping ligt centraal tussen de landerijen en gezellige kleine Brabantse dorpjes. Wij hebben voor fietsen een speciale ruimte in onze schuur waar ze altijd droog en veilig staan. Ook hebben we een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het is ook mogelijk om een fiets te huren. Alle mooie routes hebben we voor u gebundeld in een map die u tijdens uw verblijf in bruikleen krijgt. Alle routes starten vanaf de camping. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving. En Piet en Anja voorzien u natuurlijk graag van tips over leuke dagjes uit.


Omgeving

Rust en natuurliefhebbers komen aan hun trekken op camping De Gijzel. Want de regio beschikt over prachtig natuurschoon zoals de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina, Het Groene Woud en vogelbroedgebied De Leemputten. Ga op de fiets of te voet op ontdekkingstocht en maak kennis met al het natuurschoon. Van eenden tot aalscholvers en van reeën tot hazen, u kunt ze zomaar onderweg tegenkomen. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de mooie lieflijke Brabantse dorpjes of bezoek eens het vestingstadje Heusden of de grote steden ’s‑Hertogenbosch en Tilburg.


Comfort

Onze mooiste camping voor 55 plussers biedt uiteraard ook veel comfort. Ons campingterrein is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon, op koudere dagen verwarmd en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Piet en Anja.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.