01234567890012345678900123456789001234567890

HET ONTSTAAN VAN DE BRABANTSE CAMPING

In 1994, kregen Piet en Anja de kans om de boerderij op De Gijzel 42 te kopen. Piet kocht vervolgens meerdere Blonde d’ Aquitaine (zoog-koeien) en kon zijn passie voor koeien mooi combineren met zijn werk bij de graszodenkwekerij in de buurt. Voor de grap zeiden Piet en Anja dat ze ook nog wel een camping zouden beginnen op un prachtige stukje grond. Die grap is uiteindelijk werkelijkheid geworden!

Doordat er nog een ruimte van de boerderij leeg stond met een mooi aangrenzend veld, en Anja thuis was voor hun gezinnetje zijn zij de grap serieus gaan nemen. Al snel werden ideeën voor de camping ten uitvoer gebracht. Eerst de goedkeuring van de gemeente, daarna in 1999, begonnen zij met het veld in orde te maken en het verwezenlijken van de nodige voorzieningen. Daaropvolgend werd het sanitair, de info-ruimte en het kantoor gereed gemaakt. Na vele maanden verbouwen en organiseren, is de Brabantse camping  “De Gijzel”  in maart 2000 open gegaan.


Minicamping Brabant

Piet en Anja SchuurmansEIGENARESSE

ANJA

Het contact met mensen heeft Anja altijd al erg aangesproken. Haar huishoudelijk leven is heel goed te combineren met de camping, waar zij een leuke bezigheid aan heeft. Het schoonhouden van het sanitair is een zeer voornaam onderdeel van de dag, want voor ieder staat een schoon sanitair voorop. Daarnaast is zij altijd in de weer voor de ditjes en datjes die zich de hele dag afspelen op de camping zoals het ontvangst en vertrek van de kampeerders, gestelde vragen beantwoorden, een gezellig praatje, administratie, activiteiten organiseren enzovoorts.Bij ons staat Brabantse gastvrijheid voorop!
EIGENAAR

PIET

Piet heeft altijd al van het buitenleven genoten en is dus weinig binnenshuis te vinden. Hij is werkzaam als zelfstandige en werkt waar het nodig is als het gaat om o.a. landbouw, of onderhoudsmontage. Als Piet thuis is, werkt hij met plezier tussen zijn Blonde d’Aquitaine (zoogkoeien), hij verzorgt het kampeerveld en is het manusje van alles. Daarnaast is hij ook actief bij de vrijwillige brandweer. Piet maakt graag tijd voor een praatje met de kampeerders.