Pipowagen camping

Kent u de pipowagen op onze camping al? Het is de Caboose, een Canadese spoorwegwagon, waarmee we een mooie manier van overnachten aan kunnen bieden. De Caboose is een knus en gezellig onderkomen. Je kunt het vergelijken met een woonwagen. Een Caboose is een wagon die je dezelfde ervaring geeft als het kamperen in woonwagen. Het is een originele manier van overnachten. Klein maar fijn. We hebben onze Caboose een mooi plekje gegeven op onze camping. Iedereen wordt hier vrolijk van!


De Caboose

Iedereen zal verliefd worden op onze Caboose. Deze knusse en gezellige wagon zal iedereen charmeren. Hij is bijvoorbeeld ideaal voor gezinnen met kinderen die eens op een hele andere manier willen gaan kamperen. Uw kinderen zullen genieten en deze vakantie niet gauw vergeten.

Het is als kamperen, maar dan nét allemaal wat luxer. In de pipowagen op onze camping bent u namelijk van alle gemakken voorzien. Veel spullen hoeft u zelf dus niet mee te nemen. Dat scheelt! Dit spreekt vooral onze oudere gasten weer aan.

In de pipowagen komt u op de camping helemaal tot rust. Geniet vanaf het balkonnetje van het uitzicht over de weilanden terwijl u een kop koffie drinkt. Of houd hiervandaan een oogje in het zeil op uw kinderen in de speelweide. Geniet er van een goed boek.

De Caboose is een mooie aanvulling op onze staanplaatsen voor tent, camper of caravan. En hij sluit aan bij de rust en de beleving die we al onze gasten willen meegeven. Bovendien past de pipowagen in de natuurrijke omgeving van camping de Gijzel.


Meer informatie

De Caboose is geschikt voor maximaal 4 personen.

Alle bedden zijn netjes opgemaakt en bedlinnen is dus inbegrepen. Er is een toilet aanwezig. In het sanitair gebouw van de camping kunt u ook gebruik maken van het toilet. Hier vindt u ook douches. Er is in de wagen een keukenblokje dat van alle gemakken is voorzien om zelf te kunnen koken. Verder is er een koffiezetapparaat, waterkoker, tosti ijzer, oventje, servies, bestek, bekers enzovoorts. De Caboose heeft een kacheltje en voor als het te warm wordt een ventilator. Voor de wagen is plaats om heerlijk buiten te zitten. Er staat een tuinset met 4 stoelen, een tafel en een parasol.


Reserveren

Bent u nieuwsgierig geworden naar overnachten in de pipowagen op onze camping? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij kunnen direct laten weten of de caboose vrij is in de periode waarin u er graag tussenuit wilt. De Canadese Caboose biedt een unieke manier van overnachten.

Hiernaast hebben wij uiteraard ook onze prachtig verzorgde staanplaatsen voor caravan, camper of tent. Wij hopen u hoe dan ook te mogen begroeten op onze mini-camping de Gijzel voor natuur, rust en Brabantse gezelligheid.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.