Rustige camping

Bent u op zoek naar een rustige camping, omgeven door prachtige natuur? Dan is camping De Gijzel de ideale camping voor u. We zijn een rustige camping, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar u veel natuurschoon vindt. Kom op onze camping tot rust, geniet van het prachtige uitzicht over de landerijen en ontdek natuurgebieden op de fiets. Want camping De Gijzel ligt aan de rand van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kunt u ook heerlijk wandelen. Maar ook de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina en het Groene Woud liggen op kleine fietsafstand van de camping.


Comfort en rust

Bij ons op de camping vindt u zowel comfort als rust. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon. De parkeerplaats is verhard en we hebben een overdekte fietsenstalling. Heeft u een elektrische fiets? U vindt bij ons voldoende oplaadpunten. Camping De Gijzel richt zich voornamelijk op senioren, wij zijn geen familiecamping.  Wij zijn daarom een rustige camping. Het is ook niet mogelijk om een seizoensplaats te huren, bij ons kunt u gewoon terecht. De eigenaren, Piet en Anja Schuurmans, runnen de camping met veel liefde. Als u vragen of opmerkingen heeft, staan ze altijd voor u klaar.


Fietsen

Camping De Gijzel is vooral geliefd onder natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. U kunt vanaf onze camping de mooiste routes fietsen door de prachtige natuur. Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid, fiets langs mooie landerijen en door gezellige Brabantse dorpjes. Heeft u zelf geen fiets meegenomen? U kunt bij ons ook een fiets huren. Tijdens uw verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets- en wandelroutes die bijna allemaal vanaf de camping starten. In deze map geven Piet en Anja ook tips voor andere bezienswaardigheden en attracties in de regio. Wat te denken van de Efteling of het mooie vestingstadje Heusden? Tijdens uw verblijf op camping De Gijzel moet u hier eigenlijk ook een bezoek aan brengen.


Contact

Bent u toe aan vakantie op een rustige camping en wilt u zich onderdompelen in het Brabantse leven? Kom dan naar camping de Gijzel! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Piet en Anja Schuurmans. Zij laten u graag kennismaken met de Brabantse gastvrijheid.OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.CAMPING DE GIJZEL