SANITAIRE VOORZIENINGEN

De Gijzel heeft zich speciaal gericht op kampeerders die hoge eisen stellen aan sanitaire voorzieningen. Ons sanitair is dan ook geriefelijk, degelijk en schoon. De ruimte is in het voor- en naseizoen verwarmd en ook zeer geschikt voor baby’s, minder valide en rolstoel gebruikers.

Algemene Corona voorzorgsmaatregelen in het sanitair gebouw:

*TOILET: Buiten naast de deur van het sanitair gebouw, hangt een wit bord met de platte grond van het sanitaire gebouw. Alle vertrekken zoals toiletten, urinoir en douches zijn genummerd. Deze nummers komt u in het gebouw ook tegen op de desbetreffende deuren. Op het witte bord ziet u ook 2 magneten op het magneet-parkeerplaats met uw staanplaats nummer/cijfer daarop. Gaat u naar het toilet dan zet u uw magneet op het bord in de toilet die vrij is en die u wilt gebruiken. Als u het gebouw weer verlaat zet dan uw magneet weer terug op de magneet parkeerplaats zodat andere kampeerders kunnen zien welke toiletten vrij zijn. Zijn alle toiletten bezet, wacht dan buiten totdat er een toilet vrij komt.

*DOUCHE: Voor gebruik van de douches werken wij met tijden waarop je kan inschrijven. Douches zijn om en om, na gebruik van douche, een half uur gesloten om goed af te zuigen en te drogen. U heeft keuze om eventueel een dag er voor tot een half uur voor gebruik van de douche in te schrijven. U kunt inschrijven op het hele uur of op het halve uur voor bepaalde douches. Douche 1, 2/3 en 7 zijn alleen te gebruiken door minimaal 2 personen tegelijk. Dit zijn namelijk grotere douche inclusief een wastafel.  Schrijft u b.v om 9.30 uur in voor douche 6 vragen wij u om op dat tijdstip, of ietsjes later te gaan douche. Zet in dit geval u magneet op het bord op douche 6. Zorg dat u om 9.55 het gebouw weer heeft verlaten en zet uw magneet weer terug op de magneet-parkeerplaats.


Wij beschikken over een familie doucheruimte waar zich 2 douches in bevinden en 1 wastafel.


BIJZONDERE VOORZIENINGEN

U mag tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en wasdroger. Er is tevens ook een wasbak voor de handwas aanwezig en een losse centrifuge.


Er is een mindervalide / invalide ruimte aanwezige met een aangepast toilet, douche met inklapbare douche stoel en wastafel waar een rolstoel onder kan.


1 persoons douche met druk knop. Dus geen munten nodig.


Dames en heren toiletten zijn gescheiden, en er is toilet papier aanwezig. Er is een wastafel met een zeer goed werkende handdroger.


HET SANITAIR GEBOUW BESTAAT UIT

 • 6 toiletten en 1 urinoir
 • 7 douches
 • 7 wastafels
 • 1 wasbak voor handwas
 • 1 centrifuge
 • 1 wasmachine
 • 1 wasdroger
 • 1 droogrek
 • 1 strijkijzer
 • 1 koelkast / vriezer
 • Onder de overkapping 2 afwas plaatsen en met drukke dagen 1 extra binnen.Nu ook bij De Gijzel

HUISHOUDELIJK SANITAIRDROOGREK

DROGER

KOELKAST & DIEPVRIES

STRIJKIJZER