Verhuur op camping

Kent u de Caboose op onze camping al? Het is een Canadese spoorwegwagon, die in de verhuur staat op de camping. Het is een hele originele manier van overnachten.

Een knus en uniek onderkomen in een spoorwegwagon, die dezelfde beleving geeft als een woonwagen.

We hebben onze Caboose een mooie plaats gegeven voor de verhuur op onze camping. Een fijne en vrolijke vakantie gegarandeerd!


Luxe kamperen

Het is een opvallende verschijning op de camping, onze Caboose. Charmant en knus. Ideaal voor gezinnen met kinderen, maar zeker ook voor de wat oudere vakantieganger. Het is geschikt voor iedereen die eens op een hele andere manier wil gaan kamperen. Uw kinderen zullen deze vakantie in ieder geval niet gauw vergeten. En voor wie niet meer op vakantie gaat met kleine kinderen: geniet eens lekker van dit comfort.

Kamperen op deze manier is bijkomen met wat extra luxe.

Als een God in Frankrijk. Maar dan in Brabant. Van alle gemakken voorzien, dat moet u toch ook u aanspreken? Zelf niet al te veel mee hoeven nemen. Een echte kampeerbeleving maar met de luxe van thuis.

Word wakker met een kopje koffie op het balkonnetje en geniet van het uitzicht over de weilanden.


Caboose

Wij werden zelf verliefd op de Caboose, toen wij in Canada verbleven in zo’n spoorwegwagon. Onze camping moest ook zo’n huuraccommodatie, dat wisten we meteen. Inmiddels is het een populaire overnachtingsplek op onze camping geworden. Lees meer over dit bijzondere treinstel onder het kopje ‘Caboose’.


Meer informatie

In de Caboose kunnen maximaal 4 personen slapen. Er is een tweepersoons bed en er zijn twee eenpersoons bedden.

Bedlinnen is inbegrepen in de prijs. In de wagen is een toilet. Maar u kunt ook gebruik maken van het toilet in het sanitair gebouw en van de douches.

Het keukenblok is uitgerust met voldoende servies, bestek, een koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-ijzer, oven, enzovoorts. Een eigen potje koken is geen probleem. Is het wat kouder dan kunt u de kachel aanzetten. Op de warmere dagen biedt de ventilator uitkomst. Buiten zitten kan natuurlijk ook. Op het privé terras staat een tuinset met 4 stoelen, een tafel en een parasol.


Reserveren

Verhuur op een camping? Jazeker! Informeer gerust naar onze Caboose.

Wij kunnen direct laten weten of de Caboose nog beschikbaar is. Ons terrein heeft ook goed verzorgde staanplaatsen voor uw caravan, camper of tent. Wij hebben verhuur op de camping van de spoorwegwagon of Caboose, maar bieden veel zeer mooi onderhouden campingplaatsen aan voor uw eigen onderkomen.

Wij hopen u eens te mogen verwelkomen op onze mini-camping de Gijzel. De natuur, de rust en Brabantse gezelligheid wachten op u.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.