Omgeving

De camping ligt aan een ANWB knooppuntenroute aan de rand van het dorp Helvoirt. Omgeving Helvoirt is een prachtige omgeving voor fietsers en wandelaars door het nabije, diverse landschap.

Als je lekker wilt shoppen, slenteren of uit eten ben je binnen no-time in Den Bosch, Tilburg of vestingstad Heusden.

Het dorp Helvoirt en de Loonse en Drunense duinen liggen op fietsafstand. Verder is vlakbij Natuurgebied Kampina, Strandbad de IJzeren man, het Groene Woud, de Oisterwijkse bossen en vennen, vogelbroedgebied de Leemkuilen,  en Natuurgebied Het Bossche Broek in ’s Hertogenbosch.”

Ook zijn er voor het hele gezin (met name de kinderen) de EftelingSafaripark en Speelland De Beekse Bergen en het Genie Museum in de buurt, naast diverse speeltuinen en zwembaden. In de nabije omgeving zijn verschillende prachtige wandelroutes, zoals de Ijzeren Man routede Distelberg routede Brand routede Essche Stroom routede Loonse Duinen routede Drunense Duinen route en routes in het Groene Woud.

 

In de buurt verschillende mooie fietsroutes. Daarnaast is er iedere derde zondag van augustus een terug kerende georganiseerde fietstocht; De Leyetocht. Voor meer informatie of actuele informatie over evenementen in de buurt kunt ook een kijkje nemen bij VVV Brabant.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar Camping de Gijzel en omgeving Helvoirt? Vraag dan gerust meer informatie aan via ons contactformulier. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze camping!

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram