Kamperen met hond

Wilt u gaan kamperen met uw hond? Dat kan bij camping De Gijzel. Wij zijn een hondvriendelijke camping in Helvoirt. Wij zijn het hele jaar geopend en onze camping ligt in een prachtig gebied. U vindt hier bossen, landerijen en echte Brabantse gezelligheid. Kamperen met uw hond is hier echt een feestje. Niet alleen is de camping van alle gemakken voorzien, in de omgeving vindt u diverse loslooproutes voor uw hond. U en uw hond zullen een fantastische vakantie beleven op camping De Gijzel!

Service

Vakantie is doen waar je zin in hebt en samen mooie herinneringen maken. En daar hoort uw trouwe viervoeter natuurlijk ook bij. Wat zal hij het heerlijk hebben op onze camping. Als u komt kamperen met uw hond hoeft u bijvoorbeeld geen omheining mee te nemen als u onze speciale honden VIP plaats reserveert. U kunt op vrijdag en maandag aankomen en vertrekken. Wij hebben op onze camping een hondenomheining zodat uw hond lekker los kan lopen op uw kampeerplaats zonder weg te lopen. Daarnaast hebben we een hondenoppas. Wilt u er een dagje op uit zonder uw hond en bijvoorbeeld een stad of een pretpark bezoeken? Dan passen wij, tegen betaling, graag op uw hond. Iedereen heeft op camping De Gijzel een heerlijke vakantie.

Omgeving

De omgeving van camping De Gijzel is prachtig en divers. In de Loonse en Drunense Duinen waant u zich even helemaal vrij. Dit prachtige natuurgebied leent zich uitstekend voor een wandeling met uw hond. Zo is er een speciale loslooproute. Maar ook natuurgebied de Kampina en de Oisterwijkse vennen en plassen zijn het bezoeken waard. Ga heerlijk wandelen met uw hond door de prachtige natuur. Terug op de camping kunt u genieten van alle comfort die onze camping te bieden heeft. Wij richten ons namelijk op kampeerders die hoge eisen stellen aan een schoon en verzorgd kampeerveld en sanitair. Onze kampeerplaatsen zijn gedraineerd en u kunt gewoon uw favoriete series blijven kijken via onze sterke wifi. Kamperen met de hond was nog nooit zo comfortabel.

Hondvriendelijk

Camping De Gijzel staat bekend als een hondvriendelijke camping waar mensen graag komen kamperen met hun hond. Dat merkt u aan onze service, van een plaats met hondenomheining tot hondenoppas, u vindt het allemaal op onze camping. Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid en mooie natuur op een leuke camping in Midden Brabant? Neem dan contact op met Piet en Anja van camping De Gijzel voor meer informatie over kamperen met uw hond. Wij zien u graag terug in Helvoirt!

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram