Boerderijcamping faciliteiten

CAMPING DE GIJZEL

De camping heeft een goed onderhouden gedraineerd grasveld (gras wordt tijdens maaien opgevangen), met zonnige ruime staanplaatsen van: elektriciteit (euroaansluiting 6 amp, water op de plaats, afvoer op het riool, op enkele plaatsen aansluiting op CAI-TV (ook digitale ontvangst) en per staanplaats is er GRATIS draadloos internet (WIFI). Wij bieden u zeer goede WIFI aan, zodat u zelfs o.a.  t.v. kunt kijken via internet. Dit alles is in de dagprijs inbegrepen.

Op de meeste plaatsen ligt er een lekkere dikke kunstgrasmat waar u de voortent op kunt plaatsen. Voordelen hiervan zijn: nooit kale plaatsen, met koude dagen een warme zachte vloer, u heeft zelf geen mat nodig (met uitzondering van uw hond die mee komt kamperen, i.v.m. hygiëne vragen wij u wel een eigen mat over het kunstgras te leggen) en de tent blijft schoon. Zorg er wel voor dat u spijker haringen bij u heeft omdat er geen andere haringen in de mat kunnen.

Minicamping De Gijzel***
HET ZAALTJE

Er is een zaaltje genaamd, “BIJ ONZANJA”. Deze ruimte is indien mogelijk op vraag open of als wij daar wij o.a. gezamenlijke maaltijden organiseren (deelname minimaal 20 personen), spelletjes avonden, gezamenlijk belangrijke voetbal wedstrijden kijken (uitzenden op commerciële zenders moegen wij helaas niet) , biljarten, darten, workshops geven enz. Gebruik van eigen drank is toegestaan. Wij hebben geen horeca !!!
OPTMIMAAL WIFI

Op de gehele camping kunt u met meerder apparaten per staanplaats gebruik maken van een zeer goede wifi verbinding. U kunt zelfs via wifi t.v. kijken, en dit is geheel gratis. Dus wilt u de tv liever thuis laten(wij bieden u ook gratis tv aansluiting aan) en via uw laptop Ipad of tablet tv kijken is dat geen probleem. Op korte termijn zullen wij overgaan op de glasvezel, dus de upload en download zal dan voortaan hetzelfde zijn.
SANITAIRE

We hebben een mooi en zeer goed onderhouden sanitair gebouw die met koudere dagen verwarmd is. Voor kleine kinderen is er een baby badje en aankleed tafel aanwezig. Tevens is er een aangepast toilet, douche met stoel en wastafel voor mindervalide mensen.
Er is toegang tot een wasmachine, wasdroger, strijkgelegenheid,  (wasmachine en wasdroger tegen vergoeding). We hebben een overkapte afwasplaats voorzien van koud en warm water. Er is ook een stortbak voor chemische toiletten.
INFORMATIE RUIMTE

In de informatie ruimte zijn tal van folders van de omgeving. Er hangt knooppunt fietskaart. Ook bevindt zich hier een E.H.B.O-koffer en een A.E.D-apparaat. Er staat een kaartenbak daar u uw bezoek, loge, gebruik van wasmachine enz in noteert. Er staat een standaard met mooie fiets en wandelroutes die allemaal vanuit de camping starten.
DIVERSE FACILITEITEN

De camping is een open veld waar je met je kampeermiddel in een kring staat. Het veld heeft 3 Jeu de Boules banen met daarbij banken in het midden. Voor de jeu de boules toernooien zijn groepsplanning borden aanwezig die gebruikt mogen worden. Ook staan er verdeeld over het veld picknick tafels, 4 prachtige treurwilgen (met Hortensia’s en vlinder struiken) daar je met warm weer heerlijk een schaduwplekje kunt vinden. Ook al is onze camping hoofdzakelijk gericht met ouderen zonder kinderen is er wel een speeltuintje aanwezig voor het bezoekers met kinderen.
CABOOSE

Wij verhuren helaas geen Caboose meer.
PARKEREN AUTO EN FIETS

De camping beschikt over een verharde parkeerplaats. De auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld maar op een speciaal aangelegde parkeerplaats. Het staanplaatsnummer van de caravan of tent, correspondeert met het parkeerplaats nummer. Voor de zware boodschappen, is er een bolderkar aanwezig, om de boodschappen naar de caravan te vervoeren. Voor de fietsen hebben wij een overdekte stalling met aansluitpunten voor uw elektrische fiets.
GEWELDIG UITZICHT

U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen, genieten van het uitzicht over weilanden en de prachtige bosrijke omgeving en natuurlijk van ons prachtig verzorgd sfeervolle camping. De caravan plaatsen zijn 12 meter breed en staan in de ronde opgesteld (zonder afscheiding) met op de meeste plaatsen beplanting achter de caravan. Midden op het veld staan treurwilgen, hortensia’s vlinderstruiken en picknick tafels met mooie gezellige bloembakken.

OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.CAMPING DE GIJZEL