Camping De Gijzel

De camping heeft een goed onderhouden gedraineerd grasveld met zonnige staanplaatsen. Per de comfort plaats ligt een super dikke kunststof grasmat daar u uw kampeermiddel achter plaatst. Op de kunststof grasmat zet u dus uw buiten zitje en daar kunt u dan de voortent/luifel over plaatsen. Voordelen hiervan zijn: nooit kale plaatsen, met koude dagen een warme zachte vloer, u heeft zelf geen mat nodig (met uitzondering van uw hond die mee komt kamperen, i.v.m. hygiëne vragen wij u wel een eigen mat over het kunstgras te leggen) en de tent blijft schoon. Zorg er wel voor dat u spijker haringen bij u heeft omdat er geen andere haringen in de mat kunnen.er comfort staanplaats is een 6 amp euroaansluiting, water aansluiting, afvoer op het riool, op enkele plaatsen aansluiting op CAI-TV (ook digitale ontvangst) en op heel de camping is er GRATIS draadloos super internet (WIFI), daar u zelfs o.a. t.v. op kunt kijken via internet. Dit alles is in de dagprijs inbegrepen.

Er zijn ook plaatsen daar alleen stroom en wifi is. Daar ligt geen kunstgrasmat, en daar mag u zelf geen mat neer leggen omdat de plaatsen de plaatsen mooi groen te houden.

NIEUW, omheinde Honden V.I.P. plaatsen.
Wij verhuren 2 omheinde honden V.I.P. plaatsen. U plaatst hierin u kampeermiddel, maakt de poort dicht en u hond(en) kunnen heerlijk los banjeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw viervoeter ontglipt.1 Plaats is voor 2 kampeermiddelen speciaal voor als u graag met familie of vrienden met en honden komt kamperen. De andere plaats is kleiner en bied ruimte voor 1 kampeermiddel. 

Het zaaltje

Er is een zaaltje genaamd, “BIJ ONZANJA”. Deze ruimte is indien mogelijk op vraag open of als wij daar o.a. gezamenlijke maaltijden organiseren, spelletjes avonden, gezamenlijk belangrijke voetbal wedstrijden kijken (helaas mogen wij geen commerciële tv zenders uitzenden), biljarten, darten, workshops geven enz. Gebruik van eigen drank is toegestaan. Wij hebben geen horeca!!!

Optimaal wifi

Op de gehele camping kunt u met meerdere apparaten per staanplaats gebruik maken van een zeer goede wifi verbinding. U kunt zelfs via wifi tv kijken, en dit is geheel gratis. Dus wilt u de tv liever thuis laten (wij bieden u ook gratis tv aansluiting aan) en via uw laptop Ipad of tablet tv kijken is dat geen probleem. De wifi zit op de glasvezel, dus de upload en download is hetzelfde.

Sanitair

We hebben een mooi en zeer goed onderhouden sanitair gebouw die met koudere dagen verwarmd is. Voor kleine kinderen is er een baby badje en aankleed tafel aanwezig. Tevens is er een aangepast toilet, douche met stoel en wastafel voor mindervalide mensen.
Er is toegang tot een wasmachine, wasdroger, strijkgelegenheid,  (wasmachine en wasdroger tegen vergoeding). We hebben een overkapte afwasplaats voorzien van koud en warm water. Er is ook een stortbak voor chemische toiletten.

Informatie ruimte

In de informatie ruimte zijn tal van folders van de omgeving. Er hangt een knooppunt fietskaart. Ook bevindt zich hier een E.H.B.O-koffer en een A.E.D-apparaat. Er staat een kaartenbak daar u uw bezoek, loge, gebruik van wasmachine enz. in noteert. Er staat een standaard met mooie fiets en wandelroutes die allemaal vanuit de camping starten.

Diverse faciliteiten

De camping is een open veld waar je met je kampeermiddel in een kring staat. Het veld heeft 3 jeu de boules banen met daarbij banken in het midden. Voor de jeu de boules toernooien zijn groepsplanning borden aanwezig die gebruikt mogen worden. Ook staan er verdeeld over het veld picknick tafels, 4 prachtige treurwilgen (met Hortensia’s en vlinder struiken) daar je met warm weer heerlijk een schaduwplekje kunt vinden. Ook al is onze camping hoofdzakelijk gericht met ouderen zonder kinderen is er wel een speeltuintje aanwezig voor bezoekers met kinderen.

Omheinde honden VIP plaatsen

Wij bieden u 2 omheinde honden VIP plaatsen aan. In deze omheinde plaatsen zet u uw kampeermiddel, en als u de poort sluit, kan uw trouwe viervoet(ers) heerlijk loslopen. Let op, op deze plaatsen liggen geen kunststof matten. U mag hier zelf ook geen mat neer leggen. Dit mooie groene grasveld, heeft daarom geen kale plekken, en de honden zullen daarom minder snel gaan graven. U mag uw kampeermiddel plaatsen zoals u zelf wilt, dus qua wind en zon krijgt u zelf de keuze daarin. Wij bieden tegen betaling en op afspraak honden opvang in huiselijke sfeer, met uitzondering van woensdag en zon en feestdagen.

Parkeren auto en fiets

De camping beschikt over een verharde parkeerplaats. De auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld maar op een speciaal aangelegde parkeerplaats. Het staanplaatsnummer van de caravan of tent, correspondeert met het parkeerplaats nummer. Voor de zware boodschappen, is er een bolderkar aanwezig, om de boodschappen naar de caravan te vervoeren. Voor de fietsen hebben wij een overdekte stalling met aansluitpunten voor uw elektrische fiets.

Geweldig uitzicht

U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen, genieten van het uitzicht over weilanden en de prachtige bosrijke omgeving en natuurlijk van ons prachtig verzorgde sfeervolle camping. De caravan plaatsen zijn 12 meter breed en staan in de ronde opgesteld (zonder afscheiding) met op de meeste plaatsen beplanting achter de caravan. Midden op het veld staan treurwilgen, hortensia’s, vlinderstruiken en picknicktafels met mooie gezellige bloembakken.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
home linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram