Seniorencamping

Zoekt u een seniorencamping in een mooie bosrijke omgeving waar u van uw rust kunt genieten? Dan is camping de Gijzel de ideale camping voor u. Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans. Trek er op uit met de fiets naar de Loonse en Drunense Duinen of de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina, Het Groene Woud en vogelbroedgebied De Leemputten. Maar ook als u een cultuurliefhebber bent, bent u op onze seniorencamping op de juiste plek. Bezoek het mooie vestingstadje Heusden of de grote steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Maar ook een klein dorpje als Helvoirt is het bezoeken waard.

Natuur

Maak kennis met de prachtige en veelzijdige natuur in Brabant. Bosrijke gebieden worden afgewisseld met Brabantse landerijen en mooie dorpen. Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is misschien wel het bekendste natuurgebied. U vindt hier grote zandvlaktes afgewisseld met heide en bossen. Struin door het stuifzand of fiets heerlijk door de uitgestrekte bossen. Er is voldoende horeca aanwezig om uw dorst te lessen. Ook de Oisterwijkse bossen en vennen zijn prachtig in elk seizoen. Ga op ontdekkingstocht en ontmoet een ree of een specht. U kunt verschillende vogels spotten op het water, van eenden tot aalscholvers.

Fietsen

Houdt u van fietsen? Dan is seniorencamping de Gijzel de ideale camping. Wij hebben voor fietsen een speciale ruimte in onze schuur vrijgemaakt zodat deze altijd droog staan. Heeft u een elektrische fiets? Wij hebben oplaadpunten voor elektrische fietsen. U kunt bij ons ook terecht als u een fiets wilt huren. Om inspiratie op te doen hebben we een map samengesteld met mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving. Piet en Anja kunnen u natuurlijk ook adviseren over mooie plekjes in de omgeving die het bezoeken waard zijn.

Comfortabel

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping geschikt voor senioren? Dan is camping de Gijzel ideaal voor u. Wij bieden veel comfort. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Piet en Anja.

Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke seniorencamping? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram