Groepskamperen bij de boer

Wilt u met uw familie of vrienden groepskamperen bij de boer? Boerderijcamping de Gijzel in Helvoirt is een gezellige boerderijcamping voor een heerlijk familieweekend of vriendenuitje. Geniet met elkaar van het weidse uitzicht over de landerijen, maak mooie wandel- of fietstochten door bosrijke omgeving en bezoek een van de mooie dorpjes of steden in de buurt zoals Heusden of Den Bosch. Onze gezellige boerencamping is van alle gemakken voorzien. Kom groepskamperen bij de boer en maak kennis met de Brabantse gastvrijheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans.

Tot rust

Groepskamperen bij de boer is helemaal in. En dat is niet zo gek ook, u komt heerlijk tot rust op onze landelijke camping. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, knuffelen met de dieren in de dierenweide of onze ezeltjes Fleur en Kiki borstelen, heeft u eindelijk weer eens tijd om gezellig bij te kletsen met uw familieleden of vrienden. We beschikken daarvoor ook over een recreatiezaal die op verzoek geopend wordt. Groepskamperen bij de boer is ook erg comfortabel. Het terrein is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair ziet er netjes uit en is ook geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers. Daarnaast hebben we een gezellig gemeenschapszaaltje.

Omgeving

Onze boerderijcamping ligt in een prachtige omgeving waar u zich zeker niet hoeft te vervelen. Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt bij ons in de achtertuin. Hier kunt u gezamenlijk door het zand struinen of door de uitgestrekte bossen fietsen. Bezoek een van de gezellige eetcafés als u toe bent aan een versnapering. Net zo mooi zijn de Oisterwijkse bossen en vennen. Een uniek stuk natuur in Nederland. Voor kinderen valt er genoeg te beleven. In de omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen.

Fietsliefhebbers

Fiets- en wandelliefhebbers zijn bij camping de Gijzel zeker aan het juiste adres. Bij aankomst krijgt u een map met mooie fiets- en wandelroutes in bruikleen. Bijna alle tochten starten vanaf de camping. Uw fiets staat in onze schuur droog en veilig. We hebben ook oplaadpunten voor elektrische fietsen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om een fiets mee te nemen, ook dat is geen probleem. Wij verhuren ook fietsen.

Contact

Wilt u groepskamperen bij de boer en kennismaken met de Brabantse gastvrijheid? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram