Reserveren
  Verblijf camping  Algemene gegevens


  Reserveren voor tijdelijk woonverblijf is niet mogelijk. Reserveren omdat u tijdens uw verblijf naar een festival gaat zoals Rebirth, Intens, Decibel enz., is niet mogelijk omdat onze camping alleen op 55 plussers is gericht.  EVEN ERTUSSENUIT BIJ

  CAMPING DE GIJZEL

  Vul het formulier hiernaast in om te kunnen genieten van je verblijf bij ons. Aankomst op zondag is helaas niet mogelijk.

  ONTSPAN

  rustgevend

  ONTDEK

  de eindeloze activiteiten en andere faciliteiten

  GENIET

  van onze prachtige landelijke bosrijke fietsomgeving.  BELANGRIJK

  Alvast goed om te weten


  Komt u voor minimaal 4 weken, dan mag u 6 voorkeursnummers aangeven. Heeft u moeite met lopen, geef dit dan aan zodat wij proberen een plaats dicht bij het sanitaire gebouw te reserveren. Komt u met kleine kinderen vernemen wij dat graag zodat wij een plaats bij het speeltuintje reserveren.

  Aankomst dag vanaf 12.00 uur. Wilt u graag vroeger komen dan mag u 1 dag voor aankomst bellen of dat mogelijk is.

  Vertrek dag uiterlijk 12.00 uur of indien mogelijk in overleg later in de dag met een bijbetaling van €12,50 per staanplaats.

  Per staanplaats ligt er een kunstgras mat waar u uw kampeermiddel achter plaatst. U mag uw luifel / voortent over de kunstgras mat plaatsen. Er mogen alleen spijkerharingen in het kunstgras mat. Heeft u huisdieren bij dan graag een eigen mat erover leggen i.v.m. hygiëne. De voortent mag niet verwarmd worden met een elektrice kacheltje.


  NET ZO BELANGRIJK

  Op ons grasveld mag geen plastic of tent mat gelegd worden.

  Zet u aan uw voortent ook een luifel, dan mag u geen zijstukken in uw luifel hangen, zodat u het uitzicht van de buren niet blokkeert.

  Voor het behoud van ons goed verzorgd gedraineerd grasveld en de heerlijk rust op onze camping mogen de auto`s alleen op het veld met aankomst en vertrek van uw verblijf. Er staan 2 bolderkarren die u tussen tijds mag gebruiken voor uw boodschappen te vervoeren naar uw kampeerplaats.

  Kampeerplaats nummers 1 t/m 20 hebben een eigen parkeerplaats nummer dat correspondeert met uw staanplaats nummer, en voor de plaatsen A t/m J daar is een speciale parkeerplaats achter de loods met willekeurige plaatsen.

  Lees onze route bescherming ter aanvulling van uw navigatie aandachtig door voor een veilige aankomst naar onze camping.

  TomTom stuurt u op de N65 via de kortste weg, dit is helaas niet de veiligste weg. Sla op de N65 bij voorkeur af bij de verkeerslichten.

  Vanuit Tilburg via N65

  Komende vanuit het westen van Nederland volgt u vanaf Tilburg de N65 in de richting van 's-Hertogenbosch. Vanaf de N65 vanuit Tilburg, gaat u bij het eerstvolgende verkeerslicht voorbij de afslag Biezenmortel linksaf. Daarna gaat u rechts, vervolgens einde weg links en einde weg rechts. Na 200m. ziet u onze camping aan de linkerkant.

  Vanuit 's-Hertogenbosch via N65

  Komende vanuit het oosten van Nederland volgt u vanuit 's-Hertogenbosch de N65 richting Tilburg. Vanuit 's-Hertogenbosch, gaat u bij het eerstvolgende verkeerslicht voorbij de afslag Helvoirt rechtsaf. Daarna gaat u rechts, vervolgens einde weg links en einde weg rechts. Na 200m. ziet u onze camping aan de linkerkant.