2000
HET ONTSTAAN VAN DE BRABANTSE CAMPING

Doordat er nog een ruimte van de boerderij leeg stond met een mooi aangrenzend veld en Anja thuis was voor hun gezinnetje, zijn zij de grap serieus gaan nemen. Al snel werden ideeën voor de camping ten uitvoer gebracht. Eerst de goedkeuring van de gemeente, daarna in 1999, begonnen zij met het veld in orde te maken en het verwezenlijken van de nodige voorzieningen. Daaropvolgend werd het sanitair, de info-ruimte en het kantoor gereed gemaakt. Na vele maanden verbouwen en organiseren, is de Brabantse camping  “De Gijzel”  in maart 2000 open gegaan.

Eigenaresse

Anja

Het contact met mensen heeft Anja altijd al erg aangesproken. Het schoonhouden van het sanitair is een zeer voornaam onderdeel van de dag, want voor ieder staat een schoon sanitair voorop. Daarnaast is zij altijd in de weer voor de ditjes en datjes die zich de hele dag afspelen op de camping zoals de in en uit check van de kampeerders, gestelde vragen beantwoorden, een gezellig praatje, administratie, activiteiten organiseren enzovoorts.

Bij ons staat Brabantse gastvrijheid voorop!

Eigenaar

Piet

Piet heeft altijd al van het buitenleven genoten en is dus weinig binnenshuis te vinden. Hij is werkzaam als zelfstandige en werkt waar het nodig is als het gaat om o.a. landbouw, of onderhoudsmontage. Als Piet thuis is, werkt hij met plezier op en rondom de camping. Hij verzorgt het kampeerveld en springt bij waar mogelijk is op drukke dagen ter ondersteuning voor Anja. Piet is dus het manusje van alles. Piet maakt graag tijd voor een praatje met de kampeerders.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram