Hond vriendelijke camping

Camping De Gijzel in Helvoirt is een hond vriendelijke camping. Want stel dat u een lieve hond thuis heeft, maar toch graag op vakantie wilt gaan met het hele gezin. Dan kunt u altijd terecht op onze camping. Hier is uw viervoeter van harte welkom. Sterker nog, er is genoeg ruimte voor uw hond dankzij de ruime kampeerplaatsen. En op enkele minuten afstand van de camping vindt u de prachtigste natuurgebieden met wandelpaden waar uw hond naar hartenlust kan rennen en ravotten. Dat wordt gegarandeerd een fijne vakantie!

Thuisgevoel

Uw trouwe viervoeter voelt zich thuis op onze hond vriendelijke camping. Wij zijn namelijk gek op dieren en vooral op honden. Zo is er voor u als hondenbaasje een speciale plaats met omheining beschikbaar. Uw hond hoeft dan niet constant aangelijnd bij de caravan te blijven liggen. En natuurlijk kunt u er heerlijk op uit trekken met uw hond. De Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse vennen en plassen, het Brabantse platteland, jullie kunnen overal heerlijk wandelen. Er zijn speciale loslooproutes in de omgeving. Als u er een keer zonder uw trouwe viervoeter op uit wilt, bijvoorbeeld om Den Bosch of Tilburg te bezoeken, dan passen wij graag op uw hond. Op onze hond vriendelijke camping hebben we namelijk een hondenoppas. Tegen betaling kunt u uw herder of teckel met een gerust hart bij ons achterlaten. Op de speciale plaast met omheining is ruimte voor maximaal 2 kampeermiddelen, mocht u samen met vrienden of familie komen.

Comfort

Camping De Gijzel is van alle gemakken voorzien. Het terrein is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. De meeste plaatsen zijn voorzien van een lekker dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan, de speciale hondenstaanplaats heeft dit echter niet. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding. Zodat u altijd uw favoriete series of sportwedstrijden kunt volgen.

Hondvriendelijk

Camping De Gijzel staat bekend als een hond vriendelijke camping. Wij houden namelijk van honden. Dat merkt u aan onze service, van een hondenomheining tot hondenoppas, u vindt het allemaal op onze camping. Camping De Gijzel staat niet voor niets hoog aangeschreven bij hondenliefhebbers. Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid en mooie natuur op een leuke camping in Midden Brabant? Neem dan contact op met Piet en Anja van camping De Gijzel voor meer informatie over onze hond vriendelijke camping. Wij zien u graag terug in Helvoirt!

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram