Camping voor senioren

Bent u op zoek naar een camping voor senioren waar u van uw rust kunt genieten? Dan is camping de Gijzel de ideale camping voor u. Onze camping is een gezellige camping gelegen in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid van Piet en Anja Schuumans. U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen, genieten van het uizicht over de prachtige landerijen of de bosrijke omgeving ontdekken op de fiets. Deze camping, geschikt voor senioren, ligt namelijk aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en op kleine fietsafstand van de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina, Het Groene Woud en vogelbroedgebied De Leemputten. Maar ook als u van cultuur houdt, bent u bij ons op de juiste plek. Bezoek het mooie vestingstadje Heusden of de grote steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Natuur

De natuur in Brabant is prachtig. Bosrijke gebieden worden afgewisseld met Brabantse landerijen. Een van de bekendste natuurgebieden is Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. U kunt hier heerlijk struinen door het stuifzand of fietsen door de uitgestrekte bossen. Rond deze Brabantse woestijn vindt u volop horeca om de dorst te lessen. Ook de Oisterwijkse bossen en vennen zijn het bezoeken waard. De vennen zijn elk seizoen bijzonder. Ga op ontdekkingstocht en misschien staat u wel oog in oog met een ree of hoort u het geklop van een specht. U kunt verschillende vogels zien op het water, van eenden tot aalscholvers.

Fietsen

Wilt u de natuur ontdekken op de fiets? Onze camping voor senioren ligt centraal gelegen tussen de landerijen en gezellige Brabantse dorpjes. Wij hebben voor fietsen een speciale ruimte in onze schuur vrijgemaakt zodat deze altijd droog staan. Ook is er elektriciteit aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. U kunt bij ons ook een fiets huren. Tijdens uw verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets-, en wandelroutes, die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving. En natuurlijk geven Piet en Anja u graag tips over mooie plekjes in de omgeving.

Comfortabel

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping geschikt voor senioren? Dan is camping de Gijzel ideaal voor u. Wij bieden veel comfort. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Piet en Anja.

Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke camping geschikt voor senioren? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram