Kamperen Brabant

Even terug naar de natuur en helemaal tot rust komen. Waar kan dat beter dan op een camping? Nu kun je helemaal naar Zuid-Frankrijk rijden, maar je kunt ook gaan kamperen in Brabant. Midden in de natuur, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, vlakbij gezellige steden en leuke attractieparken. Dat vind je alleen bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

Kamperen, en ook in Brabant, staat nog steeds op nummer één om vakantie te vieren. En terecht, zeker als je kijkt naar de prachtige bosrijke en landelijke omgeving waar onze camping zich bevindt.

Vermaak voor jong en oud

Bij Mini Camping de Gijzel hebben we aan iedereen gedacht. Voor de kinderen hebben we bijvoorbeeld een speelweide waar ze naar hartenlust kunnen ravotten en spelen. Heerlijk schommelen, zandkastelen bouwen in de zandbak of spelen in de oud Hollandse speelwagen. Het kan allemaal, terwijl de ouders rustig vanuit de caravan of tent een oogje in het zeil kunnen houden.
Echtparen en mensen die op zoek zijn naar rust, krijgen een staanplaats in een rustigere hoek van de camping, zodat er geen kinderen rond de plek rennen.

In de nabije omgeving van de camping, zijn er tal van activiteiten die je kunt ondernemen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de één van de vele natuurparken. Ga shoppen in Tilburg of cultuur snuiven in Den Bosch. Laat je betoveren in de Efteling of ga op avontuur in Safari- en Speelland De Beekse Bergen.

Gezellige beestenboel

Kamperen in Brabant is niet compleet zonder een gezellige beestenboel. In onze dierweide vind je drie hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen en een lief mini paardje Bono die graag geknuffeld, gevoerd en geborsteld worden door de kinderen. In een andere wei staan twee ezeltjes, Fleur en Kiki. Onder begeleiding van een ouder mogen kinderen ze borstelen en er zelfs op rijden.

Wil je je hond meenemen op vakantie? Dat kan. Honden mogen gewoon mee de camping. Ga je een dagje weg en kan je hond niet mee? Wij passen graag op, zodat je een dag ongestoord kunt genieten.

Wil je ook kamperen in Brabant? Reserveer dan nu je plaats bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt. Graag tot ziens!

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram