Omheining voor hond op camping

Bent u op zoek naar een omheining voor uw hond op een camping? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Op camping De Gijzel in Helvoirt hebben we een plaats met omheining voor uw hond. Onze camping is hondvriendelijk. Dat merkt u niet alleen aan onze faciliteiten, maar ook aan de omgeving. U kunt hier heerlijk wandelen met uw hond, bijvoorbeeld in de Loonse of Drunense duinen, natuurgebied de Kampina of bij de Oisterwijkse vennen en plassen. Uw gezin en uw hond hebben zeker een fijne vakantie op camping De Gijzel!

Hondenvakantie

Uw hond hoort natuurlijk ook bij het gezin. Het liefst zou u uw viervoeter mee op vakantie willen nemen, maar u twijfelt nog. Waar blijft uw hond als u een uitstapje wilt maken? En is het wel fijn voor uw huisdier om zo lang aangelijnd te liggen bij de caravan? U hoeft zich geen zorgen te maken. Op camping De Gijzel doen we er alles aan om uw hond de vakantie van zijn leven te geven. Zo hebben we een plaats met omheining voor uw hond op onze camping. Hij kan dan lekker rond de caravan lopen, zonder te ontsnappen. En als u er een dagje op uit wilt trekken naar bijvoorbeeld Tilburg of Den Bosch of een pretpark wilt bezoeken, dan passen wij met alle liefde op uw hond. Tegen betaling kunt u uw hond met een gerust hart achterlaten bij ons. Wij zijn namelijk dol op honden! En komt u samen met vrienden of familie op deze plaats is ruimte voor 2 kampeermiddelen.

Comfort

Camping De Gijzel vindt comfort tijdens de vakantie belangrijk. Het terrein is dan ook gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. De meeste kampeerplaatsen zijn voorzien van een lekker dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding. Als u uw huisdier wilt meenemen is er een plaats met omheining voor een hond op onze camping.

Hondvriendelijk

Camping De Gijzel staat bekend als een hond vriendelijke camping. Dat merkt u aan onze service, van een omheining voor uw hond op onze camping tot hondenoppas, u vindt het allemaal op camping De Gijzel. Wij staan niet voor niets hoog aangeschreven bij hondenliefhebbers. Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid en mooie natuur op een leuke camping in Midden Brabant? Neem dan contact op met Piet en Anja van Camping De Gijzel voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram