Camping Midden Brabant

Camping de Gijzel in Midden Brabant is een gezellige camping gelegen in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Maak kennis met de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid van Piet en Anja Schuumans. Op Camping de Gijzel in Helvoirt hoeft u zich geen moment te vervelen. U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen, genieten van het uizicht over de landerijen of de bosrijke omgeving ontdekken op de fiets. Deze camping in Midden Brabant ligt namelijk aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en op kleine fietsafstand van de Oisterwijkse bossen en vennen. Onze camping is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. In de nabije omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen.

Vermaak

Op camping de Gijzel is voor jong en oud vertier. Of u nu komt voor uw rust en graag de omgeving wilt ontdekken of op vakantie bent met uw kinderen. Gezinnen met kinderen staan zoveel mogelijk bij de speelweide waar de kinderen zich kunnen uitleven op de trampoline, in de zandbak of op de diverse speeltoestellen. Ook is er een voetbal- en korfbalveld. Maar het allerleukste is toch wel de dierenweide. Daar lopen drie hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen. De kinderen mogen deze dieren de hele dag lekker knuffelen, voeren of borstelen. Ook de twee ezeltjes Fleur en Kiki houden van kinderen. Onder begeleiding mag er op Fleur en Kiki gereden worden.

Comfort

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping in Midden Brabant? Dan is boerderijcamping de Gijzel ideaal voor u. Onze camping is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Deze zijn voorzien van een dikke kunstgrasmat. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is netjes en schoon en ook geschikt voor rolstoelgebruikers en baby’s. We hebben een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar creatieve avonden worden gehouden. En u kunt hier ook voetbalwedstrijden op groot scherm volgen.

Omgeving

Onze camping ligt centraal in Midden Brabant in een prachtige omgeving. Ontdek de natuur per fiets en maak kennis met de Brabantse gezelligheid in een van de mooie dorpen met gezellige eetcafés. De Loonse en Drunense Duinen liggen om de hoek. Dit Nationale park wordt ook wel eens de Brabantse woestijn genoemd en staat bekend om de afwisseling tussen grote zandvlaktes, heide en bossen. U kunt hier heerlijk struinen, wandelen, fietsen of paardrijden. Maar ook de Oisterwijkse Vennen zijn het bezoeken waard.

Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke camping in Midden Brabant? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram