50 plus camping

Camping de Gijzel in Helvoirt is een rustige en gezellige 50 plus camping, prachtig gelegen in de Brabantse natuur. Vanaf onze camping kijkt u uit over de landerijen en u bent in een mum van tijd in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen of bij de Oisterwijkse vennen en bossen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ons campingterrein is van alle gemakken voorzien. Kom kennis maken met de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans op onze 50 plus camping. Kom even helemaal tot rust in een landelijke omgeving.

Omgeving

In de omgeving van 50 plus camping de Gijzel valt genoeg te beleven. Voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Brabant beschikt over prachtig natuurschoon zoals de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina, Het Groene Woud en vogelbroedgebied De Leemputten. Ga op ontdekkingstocht en misschien staat u wel oog in oog met een ree of hoort u het geklop van een specht. U kunt verschillende vogels zien op het water, van eenden tot aalscholvers. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de mooie lieflijke Brabantse dorpjes of bezoek eens het vestingstadje Heusden of de grote steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Fietsen

Wilt u de omgeving ontdekken op de fiets? Onze 50 plus camping ligt centraal gelegen tussen de landerijen en gezellige Brabantse dorpjes. Wij hebben voor fietsen een speciale ruimte in onze schuur waar ze altijd droog en veilig staan. Ook is er elektriciteit aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. U kunt bij ons ook een fiets huren. Tijdens uw verblijf krijgt u van ons een map in bruikleen met mooie fiets-, en wandelroutes, die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving. En Piet en Anja voorzien u natuurlijk graag van tips over leuke dagjes uit.

Comfortabel

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping geschikt voor senioren? Dan is camping De Gijzel ideaal voor u. Wij kunnen u namelijk veel comfort bieden. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Piet en Anja.

Contact

Wilt u meer weten over onze 50 plus camping en kennismaken met de Brabantse gastvrijheid? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram