Hondvriendelijke camping

Bent u op zoek naar een hondvriendelijke camping? Dan komt u natuurlijk naar camping De Gijzel in Helvoirt. Want het gezin is pas compleet als de hond ook mee mag op vakantie. Geniet samen van uren struinen door de Loonse en Drunense duinen of langs de Oisterwijkse vennen en plassen. Bij terugkomst kan uw hond heerlijk uitrusten bij uw caravan met afrastering. Of als hij nog energie heeft, spelen met andere honden. Bij ons geniet niet alleen u maar ook uw huisdier van een heerlijke vakantie.

Thuisgevoel

Uw trouwe viervoeter voelt zich heerlijk thuis op onze hondvriendelijke camping. Omringd door prachtige natuur is er genoeg te beleven in de omgeving van camping De Gijzel. Bossen, natuurgebieden, prachtige wandel- en fietsroute en pittoreske dorpen en steden. De regio is ideaal voor kamperen met de hond. Wij hebben een speciale plaats met omheining voor kampeerders met honden. Daar kunnen eventueel 2 kampeermiddelen op staan als u samen met vrienden of familie komt. Ook is er een hondenoppas aanwezig, voor als u een keer zonder uw huisdier op pad wilt gaan. Of u nu een teckel of een herder heeft, alle honden zijn welkom op onze hondvriendelijke camping.

Prachtige omgeving

Het Brabantse land is prachtig en veelzijdig. Camping de Gijzel ligt in een landelijke en bosrijke omgeving met veel bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het dorp Helvoirt, de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse Vennen, de Kampina of de steden Den Bosch en Tilburg. De camping is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. Als u uw hond meeneemt, is er ook een speciale plaats met omheining, zodat uw hond lekker om de caravan kan lopen. De meeste plaatsen zijn voorzien van een lekker dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan, de speciale hondenstaanplaats heeft dit echter niet. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding.

Hondvriendelijk

Camping De Gijzel staat bekend als een hondvriendelijke camping. Wij houden namelijk van honden. Dat merkt u aan onze service, van een hondenomheining tot hondenoppas, u vindt het allemaal op onze camping. Camping De Gijzel staat niet voor niets hoog aangeschreven bij hondenliefhebbers. Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid en mooie natuur op een leuke camping in Midden Brabant? Neem dan contact op met Piet en Anja van camping De Gijzel voor meer informatie. Een geweldige vakantie op een hondvriendelijke camping begint hier!

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram