Omheining hond camping

Zoekt u een camping met een omheining voor uw hond? Camping De Gijzel in Helvoirt is een hondvriendelijke camping. Als je op vakantie gaat, doe je dat het liefst met het hele gezin. En daar horen niet alleen je geliefde of eventueel kinderen bij, maar ook je trouwe viervoeter. Camping de Gijzel is een ideale camping om je hond mee te nemen. Je kunt in de omgeving namelijk prachtig wandelen door de mooie natuur. Zo is er in de nabijgelegen Loonse en Drunense Duinen een loslooproute voor honden. Zo geniet niet alleen u, maar ook uw geliefde hond van een heerlijke vakantie.

Direct vakantie

Bij camping De Gijzel zijn ze gek op dieren. Honden zijn daarom welkom. Sterker nog, er is aan alles gedacht om het ook uw hond zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er één plaats met omheining voor uw hond op onze camping. Hier is de mogelijkheid om 1 of 2 kampeermiddelen te plaatsen, mocht u samen met vrienden komen. Aankomst en vertrek voor deze plaats is alleen mogelijk op vrijdag en maandag. Ideaal voor uw hond, zo hoeft uw viervoeter niet constant aangelijnd bij de caravan te blijven liggen. Hij kan lekker zijn gang gaan, zonder dat hij zomaar weg kan lopen. Niet alleen fijn voor uw hond maar ook voor u. Geen stress omdat u bang bent dat uw hond alleen aan de wandel gaat. En u hoeft niet zelf omheining mee te nemen en op te zetten. U kunt direct genieten van een heerlijke vakantie!

Van alle gemakken voorzien

Camping de Gijzel ligt in een prachtige, landelijke en bosrijke fietsomgeving met veel bezienswaardigheden dicht bij het dorp Helvoirt, de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse Vennen, de Kampina en de steden Den Bosch en Tilburg. De camping is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime zonnige staanplaatsen. En er is een standplaats met een omheining voor uw hond op onze camping. De meeste plaatsen zijn voorzien van een lekker dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan, op deze plaats is geen kunstgrasmat. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding.

Hondvriendelijk

Camping De Gijzel staat bekend als een hondvriendelijke camping. Zo is er een plaats met omheining voor uw hond op onze camping. Hoeft u zelf niets te regelen. En wilt u graag eens een dagje ergens naartoe waar uw hond niet mee kan, dan passen wij tegen betaling op uw hond. U geniet van een heerlijke dag weg, terwijl uw huisdier bij ons in goede handen is. Camping De Gijzel staat niet voor niets hoog aangeschreven bij hondenliefhebbers. Kom het nu zelf ervaren! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram