Camping Efteling

Laat je betoveren door de magie van de Efteling. Jong en oud kunnen hun hart ophalen in dit prachtige attractiepark in Kaatsheuvel. Wil je extra lang genieten van je verblijf in de Efteling of vind je één dag niet genoeg? Overnacht dan op een camping in de omgeving van de Efteling, zoals Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

Onze camping ligt in een bosrijke en landelijke omgeving, zodat je na een dagje Efteling even helemaal tot rust kunt komen. Kijk uit over de weilanden van Midden-Brabant en geniet van het gezellige Brabantse landleven.


Spannende attracties en sprookjesachtige taferelen

In de Efteling is er voor iedereen wel wat te doen. Loop urenlang door het sprookjesbos waar je kunt dansen met de rode schoentjes en luisteren naar de verhalen van de Sprookjesboom. Zoek spanning en sensatie in Joris en de Draak, de nieuwe achtbaan Baron 1898 of de Python. Wil je even tot rust komen? Plof neer op één van de vele terrassen, picknick in het gras of op het water in de Gondolettes.
In het Efteling Theater worden er regelmatig shows gegeven.

Reserveer vooraf wel een kaartje, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. En vergeet ook niet om ’s avonds een bezoekje te brengen aan de spetterende watershow Aquanura.


Camping als uitvalbasis

Mini Camping de Gijzel is een camping die vlakbij de Efteling ligt. Wat vind je allemaal op onze camping? Wanneer kinderen nog niet moe genoeg zijn na een dag Efteling, dan kunnen ze nog even heerlijk ravotten en spelen in de speelweide. Heerlijk schommelen, zandkastelen bouwen of springen op de trampoline. Of lekker spelen in de oud Hollandse speelwagen. In de dierenweide staan drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en het lieve mini paardje Bono die het heerlijk vinden om geknuffeld, gevoerd en geborsteld te worden. Onze ezeltjes Fleur en Kiki wandelen graag een stukje met je mee en kinderen mogen er zelfs op rijden onder begeleiding van een ouder.

Natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere faciliteiten, zoals schoon sanitair, gezellige recreatiezaal, ruime staanplaatsen, verharde parkeerplaats en ruimte om fietsen veilig te stallen.

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van de Efteling? Reserveer dan nu je staanplaats op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt in Bourgondisch Brabant. Dé uitvalbasis na een dagje vol magische wonderen en sprookjesachtige taferelen.CAMPING DE GIJZEL


OVERTUIGD?

Al zin gekregen in de Gijzel? Neem dan contact met ons op of reserveer direct.