Familieweekend camping

Een familieweekend op een camping in Brabant boeken? Camping De Gijzel is geschikt voor verschillende groepen. Geniet samen van de prachtige bosrijke omgeving en trek de natuur in. U hoeft zich geen moment te vervelen tijdens het familieweekend. Onze camping ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en op kleine fietsafstand van de Oisterwijkse bossen en vennen. Ook voor kinderen is onze camping ideaal. Zowel op ons terrein als in de omgeving is genoeg te doen. In de buurt zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen te vinden. Maak kennis met de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid van Piet en Anja Schuurmans van camping de Gijzel in Helvoirt.

Genieten

Boerderijcamping de Gijzel is voor een familieweekend of vriendenuitje de ideale camping. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of met de dieren knuffelen in de dierenweide, heeft u tijd om gezellig bij te kletsen onder het genot van een wijntje of bak koffie. Voor speciale gelegenheden is er een recreatiezaal aanwezig. De speelweide is voorzien van een trampoline, zandbak en diverse speeltoestellen. Er is ook een voetbal- en korfbalveld waar de kinderen zich kunnen uitleven. En een dierenweide met hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen. Maar favoriet zijn toch wel de twee ezeltjes Kiki en Fleur.

Fietsweekend

Heeft u een sportieve familie? Dan is voor uw familieweekend camping de Gijzel ideaal. Onze camping ligt centraal gelegen tussen de landerijen en gezellige Brabantse dorpjes. Voor fietsen hebben wij een ruimte in onze schuur vrij gemaakt, zodat fietsen daar droog en veilig neergezet kunnen worden, er is elektriciteit aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. U kunt bij ons ook fietsen huren. Tijdens het verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met fiets-, wandel-, en skeelerroutes die bijna allemaal vanuit de camping starten. Ook bevindt zich in deze map allerlei informatie over het dorp en andere attracties in de omgeving.

Comfortabel

Ons campingterrein is van alle gemakken voorzien. Het terrein is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon en geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers. We hebben ook een gezellige gemeenschappelijke ruimte voor activiteiten.

Contact

Bent u toe aan een gezellig familieweekend op een camping en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram