Boerderijcamping Brabant

Een gezellige beestenboel in een bosrijke, landelijke omgeving waar je even helemaal tot rust kunt komen. Dat vind je op dé boerderijcamping van Brabant, Mini Camping de Gijzel in Helvoirt. Kinderen en dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen op onze boerderijcamping in midden Brabant. Wij hebben een grote dierenweide met drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje Bono. Kinderen mogen altijd met de dieren knuffelen, ze voeren en borstelen. In een aparte weide hebben we ook nog twee ezeltjes, Fleur en Kiki. Ook zij vinden het leuk om geknuffeld en geborsteld te worden (onder begeleiding van een ouder). Alleen eten doen ze het liefst waar hun baasjes Piet en Anja bij zijn. Kinderen mogen er zelfs op rijden, hoe leuk is dat?

Voor gezinnen en echtparen

Ben je op zoek naar een rustige omgeving waar je even kunt ontsnappen van het drukke dagelijkse leven? Of wil je juist als gezin kunnen genieten van een welverdiende vakantie? Voor iedereen hebben we wat te doen op onze boerderijcamping in hartje Brabant en aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten en spelen in de speelweide en in de oud Hollandse speelwagen, terwijl ouders vanuit de caravan of tent een oogje in het zeil kunnen houden. Echtparen kunnen genieten van de rust, juist zonder dat er kinderen om de staanplaats heen rennen.

Maak wandelingen door het prachtige natuurgebied, ga winkelen in gezellige steden zoals Tilburg en Den Bosch of ga op avontuur in verschillende attractieparken en speeltuinen.

Wat je ook zoekt, je vindt het op onze boerderijcamping in Brabant. Reserveer vandaag nog je staanplaats op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt

Honden

Wil je zelf graag je hond meenemen naar de camping? Dat is geen enkel probleem! Honden mogen gewoon meekomen naar onze boerderijcamping in Brabant. En wil je een dagje weg, maar je trouwe viervoeter kan eigenlijk niet mee? Wij passen graag op, zodat je er ongestoord op uit kunt gaan.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram