Ditjes en Datjes

Aankomst en vertrek: Aankomst is mogelijk van maandag t/m zaterdag (zondag in overleg) vanaf 12.00 uur (eerder indien mogelijk na telefonisch overleg) en vertrek is op alle dagen voor 12.00 uur (in overleg einde dag, indien mogelijk tegen betaling). Bij het verlaten van het kampeerveld vragen wij u vriendelijk de palen of pionnen bij de oprit weer terug te plaatsen.
Kampeerveld: Het kampeerveld is autovrij met uitzondering van het op en afrijden van uw kampeermiddel. Bij een nat veld zal de camping geheel auto vrij zijn en verplaatsen wij uw kampeermiddel met de tractor, dit om sporen te vermijden. U mag de bolderkar gebruiken voor spullen te vervoeren van auto/kampeerplaats.
Staanplaats voorzieningen: Per staanplaats is er 6 AMP. stroom, watertappunt, afvoer, wifi, op sommige plaatsen tv, en een buitenlamp aan de paal die voor 2 plaatsen is bestemd. Als u deze in de avond/nacht aanzet, dan overdag graag uitschakelen. TV aansluiting: Wij zijn aangesloten via Ziggo. U kunt niet meer analoog tv kijken.
Kunstgrasmat: U plaatst uw kampeermiddel achter de kunstgrasmat. Op het natuurlijke gras mag geen mat of plastic worden gelegd, dit om kale plekken te voorkomen. Dus is uw voortent groter dan de mat, dan graag niets op het natuurlijk gras leggen. Heeft u een hond, dan graag bij de infobalie plastic vragen en daaroverheen uw kunstgrasmat plaatsen.
Voortent met luifel: Plaatst u een luifel aan uw voortent, dan mag daar geen mat of plastic onder en mag u daar geen zijstukken inhangen om uitzicht van uw buren niet te belemmeren.
Verwarmen van uw tent / luifel: Elektrische kacheltjes zijn niet toegestaan in de voortent en onder de luifel, dus gebruik daar b.v. een gaskacheltje voor.
Campers: De campers staan zoveel mogelijk links en rechts van de opritten op het kampeerveld zodat er zo min mogelijk over het veld gedraaid en gereden zal worden. Bij vertrek mag het grijs water van de camper geledigd worden boven de put op ons privé oprit.
Barbecue en vuurschalen: Tijdens de maanden april t/m september zijn open vuren zoals vuurschalen of kampvuur en barbecueën op houtskool niet toegestaan. Wilt u barbecueën op houtskool in de periode van april t/m september, overleg dit bij de receptie of dat eventueel alsnog mogelijk is.
Wij zijn het gehele jaar geopend.
Vanaf derde kwartaal 2024 bieden wij enkele verharde camperplaatsen aan.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram