Groepskampeerterrein

Bent u op zoek naar een geschikt groepskampeerterrein voor een heerlijk familieweekend of vriendenuitje? De Gijzel in Helvoirt is een gezellige en echte Brabantse boerderijcamping en heeft een comfortabel groepskampeerterrein geschikt voor grote en kleine groepen.

Geniet met elkaar van het weidse uitzicht over de landerijen, maak lange wandel- of fietstochten door bosrijke omgeving en bezoek een van de talrijke mooie dorpjes of steden in de buurt zoals Heusden of Den Bosch. Onze gezellige boerencamping is van alle gemakken voorzien en ligt centraal gelegen. Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid van campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans en beleef een vakantie om nooit te vergeten.

Veel activiteiten

Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, knuffelen met de dieren in de dierenweide of onze ezeltjes Fleur en Kiki borstelen, heeft u eindelijk weer eens tijd om gezellig bij te kletsen met uw familieleden of vrienden. Wij hebben voor speciale gelegenheden een recreatiezaal ter beschikking. Echt tijd voor elkaar vrijmaken is erg waardevol. Onze camping heeft een groepskampeerterrein dat van alle gemakken is voorzien. Het campingterrein is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Op sommige staanplekken ligt een heerlijk comfortabele kunstgrasmat. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair ziet er netjes uit en is ook geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers. Daarnaast hebben we een gezellig gemeenschapszaaltje waar verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Omgeving

Onze camping ligt in een prachtige omgeving waar van alles te doen is voor jong en oud. Zo ligt Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in onze achtertuin. Hier kunt u door het zand struinen of door bossen wandelen. Bezoek een van de gezellige eetcafés als u toe bent aan een koele verfrissing. Net zo mooi zijn de Oisterwijkse bossen en vennen. Een uniek stuk natuur in Nederland met de tientallen vennen. Voor kinderen valt er genoeg te beleven. In de omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen.

Fietsliefhebbers

Fiets- en wandelliefhebbers kunnen in dit mooie stukje Brabant hun hart ophalen. Bij aankomst krijgt u een map met fiets- en wandelroutes in bruikleen. Bijna alle tochten starten vanaf de camping. Uw fiets staat bij ons in de schuur droog en veilig. We hebben ook oplaadpunten voor elektrische fietsen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om een fiets mee te nemen, ook dat is geen probleem. Wij verhuren ook fietsen.

Contact

Wilt u meer weten over ons groepskampeerterrein en kennismaken met de Brabantse gastvrijheid? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram