Boerencamping Brabant

Een gezellige beestenboel in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Waar vind je dat nog tegenwoordig? Op dé boerencamping van Brabant, Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

We hebben een grote dierweide met drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje Bono. Zij vinden het heerlijk om geknuffeld, gevoerd en geborsteld te worden door de kinderen. Daarnaast hebben we nog twee ezeltjes, Fleur en Kiki. Onder begeleiding van een ouder gaan ze graag mee picknicken en kinderen mogen dan zelfs een stukje op ze rijden. Eten doen Fleur en Kiki alleen als hun baasjes Piet en Anja er ook bij zijn.

Honden van harte welkom!

Natuurlijk mag je op onze boerencamping in hartje Brabant ook je eigen hond meenemen. Honden mogen gewoon mee het kampeerterrein op. Wil je een dagje weg en kan je trouwe viervoeter niet mee? Dan passen wij graag op, zodat jullie met een gerust hart op pad kunnen.

Voor ieder wat wils

Iedereen kan zijn hart ophalen bij Mini Camping de Gijzel. Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten en spelen in de speelweide. Schommelen, springen op de trampoline, zandkastelen bouwen in de zandbak of spelen in de oud Hollandse speelwagen. Het kan allemaal, terwijl je als ouder een oogje in het zeil kunt houden. Gewoon vanuit je eigen caravan of tent.

Echtparen of stelletjes die graag tot rust willen komen, krijgen een staanplaats weg van de speelweide. Even heerlijk uit kijken over de weilanden van Midden-Brabant en genieten van het landleven op onze boerencamping in Brabant.

Altijd wat te doen

In de nabije omgeving van onze boerencamping in hartje Brabant is er altijd wel wat te doen. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door één van de natuurparken, zoals de Loonse en Drunense duinen. Ga shoppen en cultuur snuiven in gezellige steden als Tilburg, Den Bosch en Heusden. Of ga naar een attractiepark. Laat je betoveren in de Efteling of ga op avontuur in Safari- en Speelland De Beekse Bergen.

Wil je ook genieten op een boerencamping in Brabant? Reserveer dan nu je staanplaats op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram