Hondenomheining camping

Zoekt u een camping met hondenomheining? Camping De Gijzel in Helvoirt is dan de ideale camping. Als u op vakantie gaat, neemt u natuurlijk ook graag uw hond mee. Want honden zijn net zo goed lid van de familie. Camping De Gijzel staat bekend als een hondvriendelijke camping. Wij zijn dol op dieren en honden zijn dan ook van harte welkom. Wij doen er alles aan om het verblijf van u en uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben we een speciale staanplaats met hondenomheining op onze camping. En ook in de omgeving valt er genoeg te beleven voor u en uw hond. Maak heerlijke wandelingen door de prachtige natuur en ga samen op ontdekking in het Brabantse land. Zo is er in de nabijgelegen Loonse en Drunense Duinen een loslooproute voor honden. Zo geniet niet alleen u, maar ook uw geliefde hond van een heerlijke vakantie.

Direct vakantie

Bij camping De Gijzel wordt aan alles gedacht om u en uw hond het zo comfortabel mogelijk te maken. De hondenomheining op onze camping is daar een mooi voorbeeld van. Uw hond hoeft niet meer aangelijnd bij de caravan te blijven liggen, maar kan loslopen binnen de hondenomheining. Op de camping wordt daar veel gebruik van gemaakt. Zo heeft niet alleen u, maar ook uw huisdier een ontspannen vakantie. En u hoeft ook niet aan de slag met een eigen hondenomheining voor uw hond op onze camping. U kunt lekker direct genieten en tot rust komen. En komt u met vrienden of familie, er is ruimte voor 2 kampeermiddelen op deze plaats.

Van alle gemakken voorzien

Onze camping is zeer geliefd bij hondenliefhebbers. Dat komt onder andere door de prachtige, landelijke en bosrijke omgeving waar u naar hartenlust kunt gaan wandelen of fietsen. Of bezoek eens een pittoresk dorpje of een prachtige stad zoals Den Bosch of Tilburg. Ook op onze camping is het goed toeven. Het terrein is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen. Op onze camping zijn de meeste plaatsen voorzien van een dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan. Op de speciale VIP plaats voor honden is geen kunstgrasmat. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding.

Hondvriendelijk

Wij zijn een hondvriendelijke camping met hondenoppas en een speciale staanplaats met hondenomheining op onze camping. Tegen betaling passen we graag een dag op uw hond. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram