Camping Loonse en Drunense duinen

De Loonse en Drunense duinen is een nationaal park wat maar liefst 3.500 hectare groot is. Het gebied wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd door de immens grote zandvlakte. Het park biedt volop mogelijkheden om actief bezig te zijn. Daarom is een camping bij de Loonse en Drunense duinen ideaal om meerdere dagen te kunnen genieten van dit prachtige natuurgebied.

Er zijn verharde paden voor eindeloze wandelingen, ga fietsen door de bossen of paardrijden over de zandvlaktes. Ontdek de verschillende landschappen van moeras, gras, heide en Saharazand. Voor de wandelaars heeft Natuurmonumenten verschillende wandelroutes uitgestippeld. Deze kun je uiteraard bij ons opvragen.

Uitvalbasis voor natuurliefhebbers

Ben je op zoek naar een camping in de buurt van de Loonse en Drunense duinen? Dan ben je bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt aan het juiste adres. Mini Camping de Gijzel ligt op fietsafstand van de Loonse en Drunense duinen, waardoor het een ideale uitvalbasis is voor natuurliefhebbers.

Terug op de camping na een dagje Loonse en Drunense duinen, kijk je uit over de weilanden van Midden-Brabant en geniet je van het Brabantse landleven. Kinderen kunnen zich nog even helemaal uitleven in de speelweide of op het voetbal- of korfbalveld. Schommelen, springen op de trampoline, zandkastelen bouwen of spelen in de oud Hollandse speelwagen. Ouders kunnen heerlijk vanuit de eigen caravan of tent een oogje in het zeil houden.

Of willen de kinderen nog even knuffelen met een hangbuikzwijn, kip, konijn of een mini paardje? In onze dierweide staan verschillende dieren die het heerlijk vinden om geknuffeld, gevoerd of geborsteld te worden door kinderen. Onze ezeltjes Fleur en Kiki gaan graag met je picknicken en onder begeleiding van een ouder, mogen kinderen zelfs een stukje op ze rijden.

Uitstekende faciliteiten

Uiteraard heeft onze camping vlakbij de Loonse en Drunense duinen uitstekende faciliteiten voor een luxe verblijf. Schoon sanitair, wasmachine, wasdroger, strijkfaciliteiten, overkapte afwasplaats, gezellige recreatiezaal, elektriciteit op de staanplaatsen en gratis wifi over de hele camping. Er is een verharde parkeerplaats en een aparte schuur waar je veilig je fietsen kunt stallen. E-bikes kunnen hier ook opgeladen worden. Ben je op zoek naar een camping in de buurt van de Loonse en Drunense duinen? Boek dan een verblijf op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt. Reserveer vandaag je staanplaats!

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram