Camping Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming in ons eigen land? Noord-Brabant biedt van alles wat, zodat er voor iedereen wat te doen is. Zeker als je naar een camping in de buurt van Tilburg gaat, zoals Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

Onze camping ligt in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Je kijkt uit over de weilanden van Midden-Brabant en kunt genieten van het Brabantse landleven. Voor natuurliefhebbers is deze camping in de omgeving van Tilburg ideaal.

Attractieparken en shoppen

Wil je een keer de natuur uit? Ook dan is er nog genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld steden als Tilburg, Den Bosch of Heusden. Stuk voor stuk gezellige steden om te shoppen, een terrasje te pakken of om cultuur te snuiven.

Daarnaast zijn er leuke attractieparken die je makkelijk kunt bezoeken vanaf Mini Camping de Gijzel. Laat je bijvoorbeeld betoveren in de Efteling of ga op avontuur in Safari- en Speelland De Beekse Bergen. In beide parken vind je vermaak voor jong en oud. Het ideale dagje uit dus!

Wat vind je op Mini Camping de Gijzel?

Op onze camping nabij Tilburg, vind je een leuke speelweide waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten en spelen. Schommelen, zandkastelen bouwen, springen op de trampoline of spelen in de oud Hollandse speelwagen. Het kan allemaal, terwijl de ouders gewoon vanuit de caravan of tent een oogje in het zeil kunnen houden. Echtparen zitten in een andere hoek van de camping, zodat zij ook écht even helemaal tot rust kunnen komen.

Daarnaast is het bij ons een gezellige beestenboel. In de dierweide staan drie hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen en een lief mini paardje Bono die het erg leuk vinden om geknuffeld, gevoerd en geborsteld te worden. In een andere wei lopen twee ezeltjes rond, Fleur en Kiki. Onder begeleiding van een ouder mogen kinderen op ze rijden. Ze gaan eventueel zelfs met je mee tijdens een gezellige picknick.

Uiteraard heeft Mini Camping de Gijzel ruime staanplaatsen, schoon sanitair, een gezellige recreatiezaal, verharde parkeerplaats, elektriciteit en gratis wifi.

Kom ook naar Mini Camping de Gijzel nabij Tilburg! Reserveer vandaag nog je plaats. Graag tot ziens!

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram