Kleinschalige camping

Op zoek naar ruimte en rust op een kleinschalige camping? Dan bent u bij camping De Gijzel in Helvoirt aan het goede adres. Bij ons vindt u nog authentieke gastvrijheid en rust. Onze camping ligt in een prachtige bosrijke omgeving. In onze achtertuin vindt u Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. En ook de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina en het Groene Woud zijn makkelijk te bereiken met de fiets. Onze kleinschalige camping is niet voor niets erg geliefd onder wandelaars en fietsers.

Rust en ruimte

Geen wachtrijen voor het sanitaire, herrie tot ‘s avonds laat of je ergeren aan je luidruchtige buurman. Op onze kleinschalige camping geniet u gewoon nog van rust en ruimte. Want onze camping heeft ruime staanplaatsen, voorzien van stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het kampeerveld is gedraineerd en wordt goed onderhouden. De staanplaatsen zijn voorzien van een dikke kunstgrasmat, dat zorgt voor veel comfort. Ook het sanitair is schoon en op koude dagen ook verwarmd. Op de camping vindt u nog genoeg andere faciliteiten die u vakantie tot een feest maken.

Altijd wat te doen

Op onze kleinschalige camping in hartje Brabant is voor iedereen wel wat te doen. U kunt in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Eigenaren Piet en Anja Schuurmans hebben voor de campinggasten een map met mooie routes samengesteld. Zij geven u ook graag tips over leuke bezienswaardigheden of attracties. Laat u bijvoorbeeld betoveren door de magie van de Efteling of waan je op safari in Safaripark De Beekse Bergen. Als u van shoppen houdt, kunt u uw hart ophalen in steden als Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. En ook het mooie authentieke vestingstadje Heusden is de moeite van het bezoeken waard. Kortom, er is genoeg te doen in het mooie en gezellige Brabant.

Over de camping

Camping De Gijzel is een kleinschalige camping en biedt geen seizoensplaatsen. We richten ons alleen op de toeristische kampeerders. 55-plussers en stellen die van rust en ruimte houden, zijn bij ons aan het goede adres. U wordt gastvrij ontvangen door eigenaren Piet en Anja Schuurmans. Houdt u van kleinschaligheid, mooie natuur, en wilt u kennismaken met de Brabantse gemoedelijkheid? Dan moet u komen kamperen op camping De Gijzel. Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen met Piet of Anja. Zij vertellen u graag meer over hun mooie camping en de verschillende mogelijkheden.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram