Afrastering hond camping

Camping De Gijzel in Helvoirt heeft een plaats met een afrastering voor uw hond op de camping. Want als u op vakantie gaat, neemt u natuurlijk het liefst uw hond mee. Uw viervoeter is niet voor niets lid van uw gezin. Camping De Gijzel is een hondvriendelijke camping. Niet alleen op onze camping zal uw huisdier het prima naar zijn zin hebben. Ook in de omgeving valt er genoeg te beleven voor u en uw hond. Maak heerlijke wandelingen door de prachtige natuur en ga samen op ontdekking. Zo is er in de nabijgelegen Loonse en Drunense Duinen een loslooproute voor honden. Zo geniet niet alleen u, maar ook uw geliefde hond van een heerlijke vakantie.

Direct vakantie

Wij zijn gek op dieren, vooral op honden. Daarom is uw trouwe viervoeter van harte welkom op camping De Gijzel. Er is aan alles gedacht om uw verblijf met uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben we een plaats met een afrastering voor uw hond op onze camping. Het is daarom niet meer nodig om uw huisdier constant aangelijnd te houden bij uw kampeerplaats. Hij kan lekker zijn gang gaan, maar niet zomaar weglopen. Zo heeft u allemaal een ontspannen vakantie. En u hoeft ook niet aan de slag met een eigen afrastering voor uw hond op onze camping. U kunt lekker direct genieten en tot rust komen. De plaats is geschikt om 1 of 2 kampeermiddelen op te plaatsen, mocht u samen met vrienden of familie komen. Het is alleen mogelijk om op vrijdag en maandag aan te komen en te vertrekken.

Van alle gemakken voorzien

Onze camping is zeer geliefd bij hondenliefhebbers. Dat komt onder andere door de prachtige, landelijke en bosrijke omgeving. Er valt altijd wat te beleven, of u nu wilt gaan wandelen of fietsen of een leuke historische stad als Den Bosch of Heusden wilt bezoeken, camping De Gijzel is de ideale uitvalbasis. De camping is gedraineerd, heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime en zonnige staanplaatsen en eventueel een afrastering voor uw hond. Op onze camping zijn de meeste plaatsen voorzien van een dikke kunstgrasmat waar uw voortent of luifel op komt te staan. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en op de gehele camping kunt u gebruik maken van een zeer sterke wifi verbinding. Zo kunt u altijd uw favoriete tv-series volgen.

Hondvriendelijk

Camping De Gijzel staat bekend als een hondvriendelijke camping. De plaast met afrastering voor uw hond op onze camping is daar een mooi voorbeeld van. En wilt u graag eens een dagje ergens naartoe waar uw hond niet mee kan, dan passen wij tegen betaling op. U geniet van een heerlijke dag weg, terwijl uw huisdier bij ons in goede handen is. Camping De Gijzel staat niet voor niets hoog aangeschreven bij hondenliefhebbers. Kom het nu zelf ervaren! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram