Camping Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van Brabant en is de ideale stad voor een gezellig dagje uit. Shoppen, terrasje pakken of cultuur snuiven. Het kan er allemaal. En wat is er nou lekkerder om na zo’n dag heerlijk bij te komen in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving? Dat kan op Mini Camping de Gijzel vlakbij Den Bosch.

Natuurlijk staat Den Bosch bekend als een gezellige stad met ontzettend leuke winkeltjes, terrasjes en restaurants. Toch heeft de stad nog meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondvaart door de Binnendieze, het beklimmen van de St. Jan Kathedraal of breng een bezoek aan één van de vele interessante musea.

Uitvalbasis in de natuur

Na de drukte van de stad is het heerlijk om weer helemaal tot rust te komen in de natuur. Bij Mini Camping de Gijzel nabij Den Bosch kijk je uit over de weilanden van Midden-Brabant en geniet je van het Brabantse landleven. Kinderen kunnen na zo’n dag nog even spelen en ravotten in de speelweide of zich uitleven op het voetbal- of korfbalveld. Schommelen, zandkastelen bouwen in de zandbak, spelen in de oud Hollandse speelwagen, of springen op de trampoline. Het kan allemaal, terwijl je als ouders een oogje in het zeil kunt houden. Gewoon vanuit je eigen caravan of tent op één van de staanplaatsen rondom de speelweide. Hoe makkelijk is dat?

Kinderen kunnen ook nog even knuffelen met een hangbuikzwijntje, kip, konijn of mini paardje. In onze dierweide staan er drie zwijntjes, kippen, konijnen en een lief mini paardje die het heerlijk vinden om geknuffeld, gevoerd of geborsteld te worden door de kinderen. Onze ezeltjes Fleur en Kiki gaan graag met je mee picknicken. Kinderen mogen onder begeleiding van een ouder zelfs een stukje op ze rijden.

Uitstekende faciliteiten

Op onze camping nabij Den Bosch kun je genieten van uitstekende faciliteiten. Zo is er een wasmachine, droger, strijkfaciliteiten en een overkapte afwasplaats. Het sanitair is schoon en op koudere dagen verwarmd. We hebben ruime staanplaatsen met stroom en gratis wifi. In de gezellige recreatiezaal kan er o.a. voetbal gekeken worden op een groot scherm. Daarnaast hebben we nog een schuur voor het stallen van je fietsen en waar e-bikes opgeladen kunnen worden.
Wil je ook een camping in de buurt van Den Bosch boeken?

Reserveer dan vandaag nog je staanplaats op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram