Camping Oisterwijkse vennen

Ontdek de natuur in Brabant op camping de Gijzel vlakbij de Oisterwijkse vennen. Misschien wel het mooiste natuurgebied van Brabant. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen door het bos en langs de vennen, die in elk seizoen bijzonder zijn. Ga op ontdekkingstocht en misschien staat u wel oog in oog met een ree of hoort u het geklop van een specht. U kunt allerlei vogels zien op het water, van verschillende eenden tot aalscholvers. Onze camping ligt dichtbij de Oisterwijkse vennen en is dus de ideale uitvalbasis voor al uw fiets- en wandeltochten. Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid van Piet en Anja Schuurmans. Zij ontvangen u graag op boerderijcamping de Gijzel in Helvoirt.

Omgeving

Camping de Gijzel ligt centraal gelegen in het prachtige Brabant, omgeven door natuur. U kunt op onze camping heerlijk tot rust komen of er gezellig op uit trekken. Want ook Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt op steenworp afstand van de camping. Ontdek de natuur per fiets en maak kennis met de Brabantse gezelligheid in een van de mooie dorpen met gezellige eetcafés. Onze camping is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. In de nabije omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen.

Vermaak

Camping De Gijzel is geschikt voor jong en oud. In de vakantieperiode is het veld opgedeeld in een sectie met gezinnen en echtparen. Gezinnen staan zoveel mogelijk bij elkaar rondom het speeltuintje. Terwijl echtparen van hun rust kunnen genieten. De speelweide is voorzien van een trampoline, zandbak en verschillende speeltoestellen. Er is ook een voetbal- en korfbalveld en een recreatiezaal. En, zoals het hoort op een boerderijcamping, een dierenweide waar de kinderen kunnen knuffelen met onder andere hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen. Maar favoriet zijn toch wel de twee ezeltjes. Onder begeleiding mag er op Fleur en Kiki gereden worden. Of neem ze mee op een picknick.

Comfort

Bent u op zoek naar een rustige en comfortabele camping in de omgeving van de Oisterwijkse vennen? Dan is camping de Gijzel ideaal voor u. Wij bieden veel comfort. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is netjes en schoon. Daarnaast hebben we een gezellige gemeenschappelijke ruimte.

Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke camping nabij de Oisterwijkse vennen? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram