Groepscamping

Boerderijcamping de Gijzel in Helvoirt is een geschikte groepscamping voor een heerlijk familieweekend of vriendenuitje. Even helemaal weg uit de hectiek van alledag en tot rust komen in de prachtige natuur. Geniet van het weidse uitzicht over de landerijen, maak lange wandel- of fietstochten door bosrijke omgeving en maak kennis met de echte Brabantse gastvrijheid in een van de mooie kleine dorpjes of steden zoals Den Bosch of Tilburg. Onze gezellige boerencamping is van alle gemakken voorzien. Campingeigenaren Piet en Anja Schuurmans heten u dan ook graag van harte welkom.

Omgeving

De Gijzel is een ideale groepscamping voor mensen die van de natuur houden. Bosrijke gebieden worden afgewisseld met Brabantse landerijen en mooie dorpen. Met Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in de achtertuin is er genoeg te beleven. U vindt hier grote zandvlaktes afgewisseld met heide en bossen. Een uniek stuk natuur in Nederland. Struin door het stuifzand of fiets heerlijk door de bossen. En er is voldoende horeca aanwezig om uw dorst te lessen en honger te stillen. Ook de Oisterwijkse bossen en vennen zijn prachtig in elk seizoen. Voor kinderen valt er genoeg te beleven. In de nabije omgeving zijn speeltuinen, zwembaden en attractieparken zoals de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen.

Campingterrein

Onze groepscamping is van alle gemakken voorzien. Het terrein is gedraineerd en heeft een zeer goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair ziet er netjes uit en is ook geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers. Daarnaast hebben we een gezellig gemeenschapszaaltje waar het mogelijk is om een leuke avond te organiseren. Het campingterrein is in de schoolvakantie verdeeld in een gedeelte voor gezinnen met kinderen en een gedeelte voor echtparen. Er is een recreatiezaal, speelweide, korfbal- en voetbalveld en een dierenweide met verschillende dieren waarmee geknuffeld mag worden. En favoriet bij veel kinderen zijn de twee ezeltjes Fleur en Kiki.

Fietsliefhebbers

Als u van fietsen houdt, is de Gijzel de ideale groepscamping. Bij aankomst krijgt u een map met mooie fiets- en wandelroutes in bruikleen. Bijna alle tochten starten vanaf de camping. Uw fiets staat droog en veilig bij ons in de schuur. We hebben ook oplaadpunten voor elektrische fietsen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om een fiets mee te nemen, ook dat is geen probleem. Wij verhuren ook fietsen.

Contact

Bent u toe aan vakantie en wilt u kennis maken met de Brabantse gastvrijheid op een leuke groepscamping? Neem dan contact op met Piet en Anja voor meer informatie.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram