Camping Van Gogh Nationaal Park

Bent u op zoek naar een camping bij het Van Gogh Nationaal Park? Dan bent u bij camping De Gijzel aan het juiste adres. Onze camping ligt in een prachtige omgeving, ideaal voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Onze camping ligt vlakbij het Van Gogh Nationaal Park, een prachtig gebied tussen ‘s-Hertogenbosch, Waalwijk, Loon op Zand, Tilburg, Eindhoven en Helmond. In deze regio vindt u mooie natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen, de Dommelvallei, Landgoed Pauwels, het Groene Woud met de Kampina en De Geelders. In dit gedeelte van Brabant is het heerlijk toeven.

Inspirerende landschappen

Wilt u even helemaal tot rust komen in een prachtig gebied? Dan kunt u op onze minicamping uw hart ophalen. De natuur is er divers, met bossen, heide, vennen en zandverstuivingen. U vindt hier een hoge biodiversiteit, een prachtig cultuurlandschap met authentieke dorpen, boerenlandschappen en slingerende beken. Dit landschap inspireerde Vincent van Gogh. De landschappen die hij schilderde zijn in deze regio nu nog terug te vinden. Treed in de voetsporen van Van Gogh. Onze (mini)camping ligt in het hart van het Van Gogh Nationaal Park.

Rustige camping

Camping De Gijzel is een rustige camping, gelegen bij het Van Gogh Nationaal Park, een prachtige bosrijke omgeving. Kom tot rust, geniet van het prachtige uitzicht over de landerijen en ontdek natuurgebieden op de fiets. Bij ons vindt u zowel comfort als rust. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Per aansluiting is er 6 amp. stroom, tv, afvoer op het riool, water en gratis wifi. Het sanitair is schoon. De parkeerplaats is verhard en we hebben een overdekte fietsenstalling. Ook aan mensen met een elektrische fiets is gedacht, u vindt bij ons voldoende oplaadpunten. De eigenaren, Piet en Anja Schuurmans, runnen de minicamping in Brabant met veel liefde. Als u vragen of opmerkingen heeft, staan ze altijd voor u klaar.

Fietsen

Minicamping De Gijzel is vooral geliefd onder natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. U kunt vanaf onze camping in het Van Gogh Nationaal Park de mooiste routes fietsen. Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid, fiets langs mooie landerijen en door gezellige Brabantse dorpjes. U kunt bij ons ook een fiets huren. Tijdens uw verblijf krijgt u van ons een map aangeboden met mooie fiets- en wandelroutes in Brabant die bijna allemaal vanaf de camping starten. Voor meer informatie over onze (mini)camping bij het Van Gogh Nationaal Park kunt u contact opnemen met Piet en Anja Schuurmans. Zij laten u graag kennismaken met de Brabantse gastvrijheid.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram