Camping Kampina

Wil je even helemaal tot rust komen in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving? Waar je eindeloze wandelingen kunt maken in verschillende natuurgebieden? Dan ben je bij Mini Camping de Gijzel in Helvoirt aan het juiste adres. Natuurliefhebbers kunnen verblijven op onze camping voor wandelingen door natuurgebied Kampina.

Natuurgebied Kampina heeft een rijke flora en fauna waardoor het één van de meest waardevolle heidegebieden is in Nederland. Dankzij afwisselende landschappen vind je hier heel veel verschillende dieren en planten. Zo sta je oog in oog met een ree en verder zie je een ijsvogel over het water scheren.
Natuurmonumenten is hard bezig om het natuurgebied Kampina te laten aansluiten op andere natuurgebieden. Laat je iedere keer opnieuw verrassen door een heel ander landschap dan het kenmerkende heide van Kampina. Er is volop nieuwe natuur ontwikkeld op landbouwgrond waar beekjes weer mogen slingeren en overstromen.

Uitvalbasis op de camping

Als uitvalbasis is onze camping ideaal voor wandelingen door Kampina. Mini Camping de Gijzel ligt aan de rand van dit natuurgebied, waardoor je elke dag een andere wandeling kunt maken. Er is in ieder geval genoeg te zien en te beleven!

Op onze camping kijk je uit over de weilanden van Midden-Brabant en geniet je van het Brabantse landleven. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ravotten in de speelweide waar ze kunnen schommelen, trampoline springen, zandkastelen bouwen in de zandbak of spelen in een oud Hollandse speelwagen. En op het voetbal- en korfbalveld kunnen ze zich even helemaal uitleven. Rondom de speelweide zijn er genoeg staanplaatsen, zodat ouders altijd een oogje in het zeil kunnen houden. Gewoon vanuit de eigen caravan of tent, hoe makkelijk is dat?

Uitvalbasis op de camping

Op onze camping nabij natuurgebied Kampina hebben we ook een heuse dierweide met drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje Bono. Ze vinden het heerlijk om geknuffeld, gevoerd en geborsteld te worden door de kinderen. In een aparte weide staan onze ezeltjes Fleur en Kiki. Zij gaan graag met je mee picknicken en kinderen mogen zelfs op ze rijden, maar wel onder begeleiding van een ouder.

Kom genieten van de prachtige natuur en verblijf op een camping aan de rand van natuurgebied Kampina. Reserveer vandaag nog je staanplaats op Mini Camping de Gijzel in Helvoirt.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram