Camping De Gijzel

Komt u voor minimaal 4 weken, dan mag u 6 voorkeursnummers aangeven. Heeft u moeite met lopen, geef dit dan aan zodat wij proberen een plaats dicht bij het sanitaire gebouw te reserveren. Komt u met kleine kinderen vernemen wij dat graag zodat wij een plaats bij het speeltuintje reserveren.
Aankomst dag vanaf 12.00 uur. Wilt u graag vroeger komen dan mag u 1 dag voor aankomst bellen of dat mogelijk is.
Vertrek dag uiterlijk 12.00 uur of indien mogelijk in overleg later in de dag met een bijbetaling van €15,00 per staanplaats.
Per staanplaats ligt er een kunstgras mat waar u uw kampeermiddel achter plaatst. U mag uw luifel / voortent over de kunstgras mat plaatsen. Er mogen alleen spijkerharingen in het kunstgras mat. Heeft u huisdieren bij dan graag een eigen mat erover leggen i.v.m. hygiëne. De voortent mag niet verwarmd worden met een elektrisch kacheltje.

Op ons grasveld mag geen plastic of tent mat gelegd worden.

Zet u aan uw voortent ook een luifel, dan mag u geen zijstukken in uw luifel hangen, zodat u het uitzicht van de buren niet blokkeert.
Voor het behoud van ons goed verzorgd gedraineerd grasveld en de heerlijk rust op onze camping mogen de auto`s alleen op het veld met aankomst en vertrek van uw verblijf. Er staan 2 bolderkarren die u tussentijds mag gebruiken om uw boodschappen te vervoeren naar uw kampeerplaats.
Kampeerplaats nummers 1 t/m 20 hebben een eigen parkeerplaats nummer dat correspondeert met uw staanplaats nummer, en voor de plaatsen A t/m J daar is een speciale parkeerplaats achter de loods met willekeurige plaatsen.
Lees onze route beschrijving ter aanvulling van uw navigatie aandachtig door voor een veilige aankomst naar onze camping.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram