Attractiepark de Efteling

Wie kent De Efteling nu niet? Het park in Kaatsheuvel is qua bezoekersaantallen en oppervlakte het grootse attractiepark van Nederland! Naast het attractiepark kun je ook een bezoekje brengen aan het Efteling Theater.

Camping bij De Efteling

Camping de Gijzel is te vinden in Helvoirt, niet ver van De Efteling vandaan. De camping ligt prachtig in een bosrijke en landelijke omgeving met uitzicht over de weilanden van Midden-Brabant en te midden van het gezellige Brabantse landleven.

Kijk verder op onze site voor meer informatie, foto’s en nieuws.

Graag tot ziens,
Piet & Anja Schuurmans

Vermaak in attractiepark De Efteling

In de Efteling is er altijd wat te doen!

Attracties
Droom weg in de wonderschone wereld van Droomvlucht en geniet van het uitzicht vanuit de Pagode. Lach om de kletsnatte broek van opa in de Piraña en kom weer tot rust in de prachtige natuur tijdens een boottochtje met de Gondoletta.

Shows en live entertainment
Je hart zal sneller gaan kloppen van de betoverende parkshow Sprookjesboom er was eens. Wil je graag een ontmoet-en-begroet met je favoriete Sprookjesbosbewoners? Kijk en luister… of zing en dans lekker mee! Bezoek ook de spectaculaire watershow Aquanura.

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram