Camping bij Den Bosch, Tilburg en vestingstad Heusden

‘s-Hertogenbosch

Hoofdstad van Brabant, Den Bosch, (‘s-Hertogenbosch) is de ideale stad voor een dagje uit. Naast winkelen, eten en drinken kunt u nog zoveel meer leuke dingen doen in Den Bosch. Wat dacht je van een rondvaart door de Binnendieze, het beklimmen van de St. Jan Kathedraal of een bezoek aan een van de interessante musea?

Tilburg

Tilburg is de zesde stad van Nederland dus je kunt wel wat verwachten van deze gezellige, Brabantse stad. De stad maakt deze verwachting meer dan waar want ondanks het ontbreken van een echt historisch centrum, heeft de stad veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, muziek en theater. Een prima bestemming voor een leuke stedentrip, zeker tijdens de vele festivals die de stad rijk is.

Heusen Vesting

Heusden Vesting is een prachtig gerestaureerd vestingstadje; je vindt er leuke winkels, mooie galerieën, ruime havens en gezellige terrasjes. Op zondagmiddagen zijn de winkels open en kun je om 14.30 uur deelnemen aan een interessante stadswandeling onder leiding van een gids.

Camping bij Den Bosch, Tilburg en vestingstad Heusden

Camping de Gijzel is te vinden in Helvoirt, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. En op korte afstand gelegen van de steden Den Bosch, Tilburg en Heusden. De camping ligt prachtig in een bosrijke en landelijke omgeving met uitzicht over de weilanden van Midden-Brabant en te midden van het gezellige Brabantse landleven.

Kijk verder op onze site voor meer informatie, foto’s en nieuws.

Graag tot ziens,
Piet & Anja Schuurmans

Een dagje uit naar een gezellige stad

Bekijk op de sites van het vvv kantoor van elke stad wat er binnenkort te doen is:

Wat te doen in Den Bosch 
Wat te doen in Tilburg
Wat te doen in vestingstad Heusden

Fijn tot rust komen

Op de camping staat tot rust komen en gezelligheid voorop.

Landelijke locatie

Tussen de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Ruime zonnige staanplaatsen

Met voor de schaduwliefhebbers grote Treurwilgen om onder te zitten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram